Få tilpassede skall for Minecraft: Pocket Edition

Tilpassede skall for Minecraft-karakterer er nå tilgjengelige for Minecraft: Pocket Edition. Du kan laste ned nye skall eller legge til skall du har tilpasset selv.

Lag eller velg skallet

Webområder som minecraftskinstudio.com har et utvalg skall du kan velge blant, samt et redigeringsprogram, slik at du kan gi skallet ditt eget preg. Du kan enten velge et ferdig skall eller lage ditt eget.

Last ned skallet til Windows Phone

Når du har laget eller valgt det nye skallet, må du overføre det til Windows Phone.

1. Bruk mobilenheten og se etter alternativet Last ned eller Lagre på webområdet der du laget eller valgte det nye skallet.
  2. Hvis du blir spurt om du vil åpne eller lagre filen, velger du Lagre.
  3. Denne filen lagres som standard i Nedlastinger-mappen. Kontroller at filnavnet slutter på .png.

Legge til et skall til Minecraft: Pocket Edition

Slik legger du skallet til Minecraft: Pocket Edition og bruker det:

1. Start Minecraft: Pocket Edition.
  2. Gå til Alternativer, som ligger nederst til høyre på hovedmenyen.
  3. På venstre side velger du Skall-ikonet, og deretter velger du Bla gjennom skall.
  4. Gå til Nedlastinger-mappen (eller der du lagret .png-filen på telefonen).
  5. Velg det nye skallet for å fortsette.

Neste gang du laster spillet eller starter et nytt spill, vil karakteren din ha på seg det nye skallet.

Feilsøking

Hvis du har problemer med å legge skallet til i spillet, kan du gå til fellesskapssiden for Minecraft for å få mer hjelp og informasjon.