Slik bruker du radio på Windows Phone 8.

Tilpass lytteopplevelsen

Du kan bruke Radio til å opprette egendefinerte kanaler basert på artistene og musikken du elsker. Slik gjør du det:

Slik oppretter du en radiostasjon

1. Trykk Xbox Music-ruten eller trykk Xbox Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter en artist, et album eller en sang.
  3. Trykk og hold et element, trykk Create Radio station og trykk deretter OK.

Hvis du lytter til en sang, kan du også trykke Mer (ellipseikonet i nedre høyre hjørne av skjermen) når du er i Spiller nå-feltet. Trykk Create Radio station og trykk deretter OK.

Slik fester du en radiostasjon til Start-menyen

1. Trykk Xbox Music-ruten eller trykk Xbox Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter Radio.
  3. Trykk og hold inne en stasjon, og trykk deretter Fest til start.

Slik sletter du en radiostasjon

1. Trykk Xbox Music-ruten eller trykk Xbox Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk deretter Radio.
  3. Trykk og hold inne en stasjon, trykk Slett, og trykk deretter OK.

Beslektede problemer