Administrere videosamlingen med Xbox Video på Windows Phone 8

Oversikt

Du kan bruke Xbox Video-appen i Windows 8, Xbox Video-nettstedet eller Xbox Video-appen på Windows Phone 8 til å legge til eller fjerne elementer fra samlingen. Endringene gjenspeiles i alle enheter.

Fjern en video fra samlingen

Når du sletter en video, fjernes filen fra samlingen, telefonen og i alle andre Xbox-apper. Slik gjør du det:

1. Trykk Xbox Video-ruten eller trykk Xbox Video i applisten din.
  2. Åpne videoen du vil fjerne.
  3. Trykk Mer (ellipseikonet) og trykk deretter Innstillinger.
  4. Trykk Fjern episode fra samling eller Fjern video fra samling, og trykk deretter Fjern.

Gjenopprette kjøp til telefonen

Slik gjenoppretter du tilgjengelige videokjøp (ikke inkludert leiefilmer) til Windows Phone 8:

1. Trykk Mer (ellipseikonet i nedre høyre hjørne av skjermen) fra Samling, Ny TV, Nye filmer eller Aktuelt, og trykk deretter Innstillinger.
  2. Trykk Gjenopprett kjøp.