Hjelp for Minecraft: Pocket Edition-appen på mobilenheter

Minecraft er nå tilgjengelig på en rekke ulike mobilenheter (inkludert Windows Phone, iOS-enheter og Android-enheter), og hvordan du får hjelp, kan variere avhengig av hvilken enhet du har.

Spille Minecraft på tvers av enheter og plattformer

Minecraft: Pocket Edition kan spilles med andre enheter som kjører Pocket Edition på det samme nettverket. Du kan ikke spille online eller på flere plattformer med Xbox-konsoller eller andre versjoner av Minecraft.

Obs! Minecraft: Xbox 360 Edition kan bare spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live, og Xbox One-versjonen kan bare spilles på nettet med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke støtte for spilling mellom Xbox-versjonene og andre versjoner av Minecraft.