Minimere Xbox Music-dataforbruket på Windows Phone 8

Måter å unngå å bruke opp datakvoten for fort

Mobildata hjelper deg å holde deg tilkoblet til resten av verden når du ikke bruker en Wi-Fi-tilkobling, men du kan bruke opp datakvoten din raskt på å spille musikk hvis du ikke er forsiktig.

Én måte å unngå uventet dataforbruk på er å konfigurere Xbox Music til å bruke kun Wi-Fi.

Slik endrer du innstillingene for Xbox Music-appen:

1. Trykk Xbox Music-ruten eller trykk Xbox Music i applisten din.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å gå til Samling-feltet, og trykk en artist, et album eller en sang.
  3. Trykk Mer (ellipseikonet i nedre høyre hjørne av skjermen) og trykk deretter Innstillinger.
  4. Still inn Use cellular data til Off.

Obs! Hvis du vil forhindre direkteavspilling av musikk, angir du Show streaming music in my collection til Off. Du vil fortsatt kunne bla gjennom innholdet på Xbox Music Store og laste ned lydspor.

Beslektede problemer