Utgivelsesdetaljer for Xbox på Windows Phone 8.1

Oppdateringer for Xbox Music og Xbox Video blir tilgjengelige med jevne mellomrom i Windows Phone Store. Nedenfor finner du informasjon om de nyeste versjonene av Xbox Music- og Xbox Video-appene.

Løsninger

Xbox Music for Windows Phone 8.1

Installere Xbox Music-appen for Windows Phone 8.1

Funksjoner og detaljer for versjon 2.6.224.0 av Music-appen (utgitt 27. august 2014):

• Du kan nå se utrolig artistgrafikk og skjermeffekter når du spiller musikk på den levende flisen din med Windows Phone 8.1-oppdateringen (8.10.14141.167 eller høyere).
  • Albumgrafikk skal vises mye mer pålitelig i alle områder av appen, for filer med innebygd albumgrafikk via ID3-tagger V2.3 og lavere, og alt butikkinnhold.
  • Vi har også rettet flere viktige feil, hovedsakelig konsentrert om:
    • Ytelse/sidelastinger.
    • Forhindre uventet avslutning av apper.
    • Redusere minneforbruket, noe som fører til sjeldnere utestenginger i appen og avslutninger under fleroppgavekjøring.
    • Håndtering av problemer med duplisering av spillelister.
    • Fjerning av samhandlinger mellom nye avspillinger.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.6.186.0 av Music-appen (utgitt 8. august 2014):

• Det er enklere enn noensinne å starte avspillingen av favorittlåtene dine via vår nye funksjon for nylige avspillinger.
  • Med Windows Phone 8.1-oppdateringen kan du la barna dine spille av musikk uten å bekymre deg. Vi har lagt til støtte for musikk i Barnehjørnet.
  • Det er merkbart raskere å starte opp og navigere rundt i appen, særlig blant sanger, artister og albumer.
  • Vi har også rettet flere viktige feil, hovedsakelig konsentrert om:
    • Pålitelighet for albumgrafikk og metadata (mere kommer).
    • Uventet avslutning av appen, og noen svarte skjermer.
    • Hele spillelister kan spilles av i tilfeldig rekkefølge (ikke bare de første 100 låtene).

Funksjoner og detaljer for versjon 2.6.155.0 av Music-appen (utgitt 18. juli 2014):

• Det går raskere å laste samlingen din, spesielt samlelister og detaljer om artistene.
  • Det er enklere å bla gjennom album- og artistlister.
  • Når telefonen er under lading, synkroniserer appen med samlingen i nettskyen.
  • Bedre meldingstjeneste etter hvert som samlingen øker og synkroniseres med nettskyen.
  • Vi har også rettet en mengde feil. Her er noen av de viktigste:
    • Albumgrafikk vises ikke (eller vises feil ved bruk av Xbox Music-katalogen) når den finnes i lokale MP3-filer.
    • Når du blar gjennom en spilleliste hopper den og det virker som den aldri tar slutt.
    • Tilfeldig avspilling av samlingen har for få sanger og har duplikater.
    • "Ny musikk" vises enten to ganger eller ikke i det hele tatt.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.6.123.0 av Music-appen (utgitt 2. juli 2014):

• Forbedringer i måten appen virker på under dårlige tilkoblingsforhold.
  • Bedre feilbehandling under nedlasting slik at meldinger er tydeligere og vises sjeldnere.
  • Når telefonen er under lading, oppdaterer appen samlingen fra flash- eller SD-kortet i bakgrunnen.
  • Rettet 70 funksjonsfeil. Her er noen av de viktigste:
    • Uventet spilleliste / dupliserte spillelisteelementer ble vist.
    • Nedlasting fortsatte ikke etter at en nettverkstilkobling ble brutt og gjenopprettet.
    • Kjøpte sanger ble vist to ganger i samlingen.
    • "Ser etter musikk" ble vist selv om ingenting var endret.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.3991.0 av Music-appen (utgitt 18. juni 2014):

• Det går nå litt raskere å gjenoppta og bla gjennom appen.
  • Hvis en sang ikke kan spilles av, vises nå en nyttigere feilmelding.
  • Tilkoblingsstatuser håndteres på en bedre måte.
  • Feilen der albumgrafikk ikke blir vist for sanger i spillelister som ikke er i samlingen din, er utbedret.
  • Stabiliteten under rulling i lister og starting av appen fra Cortana, er forbedret.
  • Synkroniseringen av innholdet starter i bakgrunnen etter appoppdateringer.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.3965.0 av Music-appen (utgitt 10. juni 2014):

• Sanger-listen ruller raskere.
  • Du kan nå legge til flere enn 100 sanger i avspillingskøen! Dette betyr at du får større variasjon i lytteopplevelsen når du bruker "alle tilfeldig".
  • Appfliser og festede fliser støtter egendefinerte bakgrunner og temafarger.
  • Bakgrunner for artister blir nå lastet inn jevnere.
  • Du kan nå kjøpe sanger som allerede er i samlingen.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.3929.0 av Music-appen (utgitt 23. mai 2014):

• Sveip albumgrafikken på Spiller nå-skjermen for å endre spor.
  • Grensesnittoppsettet endres for å gjøre plass til mer innhold
  • Mindre feilrettinger.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.3884.0 av Music-appen (utgitt 9. mai 2014):

• Audio scrubbing er nå støttet! Skyv sporfremgangsindikatoren i Now Playing-skjermen for å flytte frem til delen du liker.
  • Jevnere fremspoling og tilbakespoling av animasjoner
  • Grensesnittkorrigeringer for å forbedre synligheten til innholdet
  • Feilen der sanger feilaktig ble fjernet fra spillelister, er utbedret.
  • Korrigeringer for uventet avslutning av apper

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.2842.0 av Music-appen (utgitt 25. april 2014):

• Flere stabilitetskorrigeringer, inkludert mange av de rapporterte svarte skjermene.
  • Full Cortana-integrering, inkludert avspilling av spillelister etter navn.
  • Grensesnittforbedringer for bedre animasjoner og overganger mellom grensesnittvisninger.
  • Forbedret meldingssystem for feil, som innhold i samlinger som ikke kan spilles av.

Funksjoner og detaljer for versjon 2.5.1330.0 av Music-appen (utgitt 14. april 2014):

• Første utgivelse av Xbox Music for Windows Phone 8.1.

Xbox Video for Windows Phone 8.1

Installere Xbox Video-appen for Windows Phone 8.1

Viktige oppdateringer for versjon 2.6.205.0 av Video-appen (utgitt 18. august 2014):

• Raskere oppstart av apper og raskere avspilling for direkteavspilte, nedlastede og personlige videoer.
  • Mer informative feilmeldinger for problemer med geofence og nedlastingsgrense.
  • Bedre søkeresultater.

Viktige oppdateringer for versjon 2.6.181.0 av Video-appen (utgitt 31. juli 2014):

• Fullskjermknappen har blitt rettet og den er nok en gang tilgjengelig under avspilling.
  • Vi rettet flere feil knyttet til gjenopptakelse av avspilling av innhold:
    • Hakking etter gjenopptakelse av avspillingen.
    • I enkelte tilfeller ville avspillingen starte noen få sekunder etter det punktet der du stoppet avspillingen.
    • Gjenopptakelsessted forsvant når du slo på og av undertekster.
  • Andre korrigeringer omfatter:
    • Enkelte personlige videoer kunne ikke slettes.
    • I noen tilfeller gjenopprettet ikke gjenoppretting av kjøpsloggen alle elementer.
    • Visse sesongkort hadde problemer med å hente en nedlastingslisens.

Viktige oppdateringer for versjon 2.6.154.0 av Video-appen (utgitt 18. juli 2014):

• Raskere lasting av samlinger med personlige videoer, filmer og TV-programmer.
  • Utløpte leide nedlastinger fjernes automatisk for å frigjøre plass på harddisken.
  • Flere korrigeringer.

Viktige oppdateringer for versjon 2.6.115.0 av Video-appen (utgitt 2. juli 2014):

• I enkelte tilfeller var nedtellingen i varsler om utløpt leieperiode feil.
  • Noen kunder fikk feilmeldingen "This content is currently unavailable for streaming. Please download to your device to view" ved avspilling av egne filmer eller TV-episoder.

Viktige oppdateringer for versjon 2.5.3989.0 av Video-appen (utgitt 18. juni 2014):

• Enkelte kunder så en vedvarende “Laster inn …”-melding i stedet for samlingene sine.
  • I enkelte tilfeller ble ikke informasjonssidene for TV og filmer lastet inn.

Viktige oppdateringer for versjon 2.5.3962.0 av Video-appen (utgitt 6. juni 2014):

• Xbox Video-flisen på startskjermen støtter nå egendefinerte bakgrunner og temafarger, uten at du trenger å bruke en tredjepartsapp.
  • Fjernmålingsinformasjonen fra den forrige utgivelsen er brukt til å finne og løse et stabilitetsproblem som forårsaket 75 prosent av de rapporterte, uventede appavslutningene som har forekommet de siste 30 dagene.
  • En del nedlastet innhold var ikke tilgjengelig for avspilling når telefonen var frakoblet (dvs. når telefonen ikke hadde Internett-tilkobling eller var i flymodus).
  • Enkelte tidsproblemer i bakgrunnen førte til ekstreme tilfeller der lisensiert innhold ikke kunne lastes ned.
  • En del nedlastet innhold kunne ikke spilles av etter bytting til strømming via brukergrensesnittet.
  • En app ble avsluttet helt uventet etter kjøp av en TV-serie med mange episoder.
  • Ustabil/hakkete bildefrekvens etter gjenopptakelse av avspillingen.
  • Koblinger til TV-serier som var oppført under Anbefalte sett, pekte mot informasjonssidene for feil sesong for den aktuelle TV-serien.
  • Et uregelmessig problem der film- og TV-samlinger noen ganger så ut til å være tomme når telefonen var frakoblet.
  • I enkelte tilfeller kunne ikke brukeren se film- og TV-innhold vedkommende hadde kjøpt, i samlingen sin.
  • Flere lokaliseringsproblemer.

Viktige oppdateringer for versjon 2.5.3929.0 av Video-appen (utgitt 23. mai 2014):

• Et problem som mange brukere har nevnt i butikkanmeldelser, der appen stoppet umiddelbart etter at den ble startet etter en oppgradering fra Windows Phone 8.0, er utbedret. Det har vært vanskelig for oss å gjenskape dette problemet. Vi har derfor lagt inn ekstra kode som skal hjelpe oss med å forstå hvorfor dette problemet oppstår.
  • Forbedrede feilmeldinger når en leieperiode er utløpt.
  • Et problem med avspilling av nedlastede filmer i frakoblet modus er løst.
  • En rekke lokaliseringsproblemer er løst.
  • Et problem der innholdet i Xbox Video-samlinger så tomt ut etter en oppgradering eller omstart, er løst.

Viktige oppdateringer for versjon 2.5.3886.0 av Video-appen (utgitt 13. mai 2014):

• Mindre korrigeringer og forbedringer.

Viktige oppdateringer for versjon 2.5.1388.0 av Video-appen (utgitt 14. april 2014):

• Første utgivelse av Xbox Video for Windows Phone 8.1.

Beslektede problemer