Feilsøke Xbox Music på Windows Phone 8.1

Hvis du har problemer med å bruke Xbox Music på Windows Phone 8.1, kan dette være knyttet til en appfeil eller feil innstillinger.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemer med Xbox Music.

Løsning 1: Kontroller at du har siste versjon av Music-appen
Sørg for at den nyeste versjonen av appen er installert. Dette gjør du ved å trykke på Store-flisen, etterfulgt av Mer (…), Innstillinger, og til slutt Se etter oppdateringer.

Obs! Avhengig av innstillingene dine kan det hende du må være tilkoblet Wi-i for å kunne installere appoppdateringer.

Løsning 2: Kontroller at du har den nyeste versjonen av programvaren for Windows Phone
Oppdateringer for operativsystemet (OS) lanseres jevnlig for å forbedre funksjoner og funksjonalitet. For å sjekke om du har den nyeste versjonen av Windows Phone OS trykker du på Innstillinger-flisen, og deretter Telefonoppdatering og Se etter oppdateringer.

Løsning 3: Kontroller status og enhetsregistrering for Xbox Music Pass

1. Hvis du bruker et Xbox Music Pass, må du kontrollere om det er oppdatert. Logg på kontoen din,  og trykk eller klikk Xbox Music under Abonnementer for å se status for Music Pass.
  2. Bekreft at telefonen din er registrert for Xbox Music. Dette sjekker du ved å logge på kontoen din, trykke eller klikke Administrere enheter, og deretter trykke eller klikke Administrere enheter for Xbox Music. Hvis din Windows Phone ikke står på listen, kan det hende du må legge den til. Du kan finne mer informasjon om hvordan du legger til Windows Phone i artikkelen Knytte enheter til Xbox Music Pass for å synkronisere musikk.

Løsning 4: Start telefonen på nytt
Du starter telefonen på nytt ved å holde nede av/på-knappen. Hvis ikke telefonen svarer, kan du holde nede av/på-knappen og volum ned-knappen samtidig i ti sekunder.

Løsning 5: Kontroller at telefonens klokkeslett og dato er riktig angitt.

1. Fra Start sveiper du mot venstre til App-listen, og deretter trykker du på Innstillinger.
  2. Trykk på Dato og klokkeslett.
  3. Hvis Angi automatisk er slått , trykker du for å slå av denne innstillingen.
  4. Angi feltene Tidssone, Dato og Klokkeslett manuelt.
  5. Prøv Xbox Music på telefonen på nytt.

Obs! Hvis du kjøpte telefonen fra en nettbasert forhandler som selger internasjonale telefoner, kan det hende du har mottatt en internasjonal versjon av telefonen din. I så fall kan det hende du må angi datoformatet som dag/måned/år i stedet for måned/dag/år.

Løsning 6: Feilkoder
Hvis problemet vedvarer, kan det hende du ser en feilkode. Hvis du ser en feilkode, kan du søke etter den i verktøyet Søk etter feilkoder og statuskode  for å få nærmere informasjon om hvordan du kan løse problemet.

Løsning 7: Tilbakestille telefonen
Hvis du tilbakestiller Windows Phone, blir telefonen tilbakestilt til tilstanden den var i da du slo den på for første gang. Alt personlig innhold på mobilen blir slettet, og telefonen blir tilbakestilt til fabrikkinnstillingene. Hvis du bestemmer deg for å tilbakestille telefonen, kan det være lurt å sikkerhetskopiere apper, tekstmeldinger og bilder til Microsoft-kontoen din i skyen på forhånd. Du kan finne ut mer om dette på Tilbakestill telefonen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke Xbox Music på Windows Phone 8.1, som du leste om, eller om et annet problem?