Se Xbox Video på Windows Phone 8

Når du kjøper eller leier en film eller TV-serie gjennom Xbox Video, er den tilgjengelig i samlingen din og følger med deg fra skjerm til skjerm. Du kan se den på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 eller video.xbox.com.

Windows Phone 8

Last ned Xbox Video-appen fra Windows Phone Store. Gjennom denne appen kan du kjøpe eller leie videoer og velge hvilket format (SD eller HD) du vil vise på Windows Phone 8.

Kjøp eller leie én gang, og se innholdet når og hvor du vil

Du kan leie eller kjøpe en film eller et TV-program på én enhet og se det på enhver enhet som har Xbox Video (for eksempel Xbox One, Xbox 360, en Windows 8.1-PC, et Windows RT 8.1-nettbrett eller en Windows Phone 8) eller på video.xbox.com.

Obs!  Når du bytter mellom enheter, må du passe på at du logger på med Microsoft-kontoen du brukte til å kjøpe videoen.

Flyttbare bokmerker

Med flyttbare bokmerker kan du alltid gjenoppta videoen der du sluttet, selv når du bytter mellom enheter. Med flyttbare bokmerker kan du begynne å se en video du har kjøpt eller leid på én enhet, og se videre fra samme sted på en annen enhet.