Feil 8300300B oppstår når du bruker Windows Phone-skrivebordsappen for å synkronisere iTunes-musikk eller -videoer til Windows Phone 8

Du får følgende feilmelding når du prøver å synkronisere iTunes-musikkbiblioteket eller -videobiblioteket ditt til din Windows Phone 8 med Windows Phone-skrivebordsappen:

8300300B

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Avinstaller appen og installer den på nytt

Avinstaller Windows Phone-skrivebordsappen, installer den på nytt og prøv igjen.

Løsning 2: Gjenopprett standardbibliotekene

Prøv å gjenopprette standardbibliotekene, og synkroniser deretter iTunes-kontoen på nytt.

Obs! Denne fremgangsmåten påvirker ikke dataene i bibliotekene.

1. Start Filutforsker (Windows Utforsker i Windows 7).
  2. Klikk Biblioteker i venstre rute. Hvis Biblioteker ikke vises, klikker du Vis i menyen øverst på skjermen. Kontroller at Vis biblioteker er valgt i Navigasjonsrute-menyen.
  3. Velg alle bibliotekene (Dokumenter, Bilder, Musikk og Videoer), høyreklikk og klikk Slett.
  4. Høyreklikk Biblioteker i venstre rute, og klikk deretter Gjenopprett standardbiblioteker.

Dermed gjenopprettes bibliotekene. Alle dataene i bibliotekmappene skal nå være tilgjengelige via Filutforsker-bibliotekene (eller Windows Utforsker-bibliotekene).

Løsning 3: Synkroniser fra Windows-bibliotekene

Hvis du ikke kan synkronisere fra iTunes-biblioteket, men du kan synkronisere fra Windows-bibliotekene, kan du prøve følgende:

1. Gå til mappen for iTunes-biblioteket i Filutforsker (Windows Utforsker i Windows 7).
  2. Trykk eller klikk pilen ved siden av Inkluder i bibliotek, og klikk deretter Musikk eller Video. Nå skal musikk- eller videofilene bli lagt til i Windows Phone-skrivebordsappen.
  3. Start Windows Phone-skrivebordsappen på nytt og prøv igjen.

Løsning 4: Feilsøk synkroniseringsproblemer

Se Rett opp i synkroniseringsfeil mellom Windows Phone og iTunes (Windows) for å feilsøke synkroniseringsfeil mellom Windows Phone og iTunes.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.