Feilkoden 0x80151006 vises når du prøver å bruke Games for Windows Live

Problem

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du prøver å bruke Games for Windows Live.

Error: Can't connect to Live. Feilkoden for pålogging er 0x80151006

Denne feilmeldingen kan bety at Microsoft-kontoen er gyldig, men at den er ikke tilknyttet en Games for Windows Live-konto.

Løsning

Du må opprette en ny Games for Windows Live-konto. Se Konfigurere en konto for Games for Windows Live hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.