Feilkoden 80070002 vises når du prøver å installere Games for Windows Marketplace-programmet på PC-en.

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Problem

Du ser følgende feilkode og feilmelding når du prøver å installere Games for Windows Marketplace-programmet på PC-en:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Feilkode: 80070002

Dette kan bety at det er et problem med Xliveredist.msi-filen du lastet ned for å konfigurere Games for Windows Marketplace-programmet.

Viktig! Disse løsningene gjelder bare i følgende tilfeller: Hvis du ser denne feilmeldingen og feilkoden på PC-en når du prøver å installere Games for Windows Marketplace. Hvis du ser denne meldingen på Xbox-konsollen, går du til Error Code Lookup Tool og søker etter feilkoden du har fått opp. Hvis du ser denne feilkoden når du prøver å installere Zune-programvaren på PC-en, kan du se Du kan ikke oppdatere eller installere Zune-programvaren på PC-en, eller du kan ikke oppdatere Zune-spillerprogramvaren.

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å gå til mappen du lagret Xliveredist.msi-filen i, og slette filen. Last deretter ned filen på nytt, og prøv å installere én gang til.

Hvis du stadig får den samme feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.