Feilmeldingen "Error: The profile could not be signed in to Live" vises når du prøver å logge på Games for Windows Live

Problem

Du ser kanskje følgende feilmelding når du prøver å logge på Games for Windows Live:

Error: The profile could not be signed in to Live

Dette betyr ett av følgende:

• Datamaskinen er ikke koblet til Internett.
  • Det er et problem med Microsoft-kontoen.

Løsning

Prøv en av følgende løsninger for å løse problemet:

• Løsning 1: Bekreft at datamaskinen er koblet til Internett
    Bekreft at datamaskinen er tilkoblet Internett ved å åpne en webside i webleseren.
  • Løsning 2: Bekreft at du kan logge på Microsoft-kontoen din
    Bekreft at du kan logge på Microsoft-kontoen din for å løse dette problemet. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:
  1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs! Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, går du til siden for å tilbakestille passordet.
  2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  3. Når du har løst eventuelle feil, bekrefter du informasjonen for Microsoft-kontoen din. Bekreft for eksempel faktureringsinformasjonen eller informasjonen under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Prøv å logge på Xbox Live igjen.