Tilkoblingsfeil i Games for Windows Live

Symptomer for tilkoblingsfeil i Games for Windows Live

Hvis du får en feilmelding når du logger på markedsplassen for Games for Windows Live, kan du prøve løsningene nedenfor.

Tilkoblingsfeil i Games for Windows Live

Feil: Can't connect to Live

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

1. Kontroller statusen for Games Windows Live-tjenesten.
  2. Prøv løsningene på denne siden: Kan ikke logge på Games for Windows Marketplace.

Feil: Your Live membership is not valid

Hvis denne meldingen vises, inneholder ikke profilen din den riktige Microsoft-kontoen eller det riktige passordet. Du kan løse denne tilkoblingsfeilen i Games for Windows Live ved å prøve løsningene på denne siden: Kan ikke logge på Games for Windows Marketplace.

Feil: Du ble logget av Live fordi en annen person logget på med din konto

Hvis du får denne feilmeldingen, betyr det at du er logget på profilen din på en annen datamaskin eller Xbox 360-konsoll. Du logges automatisk av når du logger på Games for Windows Live på en annen datamaskin eller konsoll.

Feil: Can't connect to Live. Error code: 0x8015####

Feilkode

Mer informasjon

0x80150003
0x80151001
0x80151003
0x80151004
0x80151102
0x8015190E

Live-tjenesten er ikke tilgjengelig. Prøv på nytt senere. Kontroller statusen for Games for Windows Live-tjenesten.

0x80150007
0x8015000B
0x80150010
0x80151000

Games for Windows Live får ikke en IP-adresse fra nettverksenheten din. Kontroller at du har valgt riktig nettverksenhet. Se følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel for mer informasjon:
Når du prøver å koble til Xbox Live fra et Games for Windows-spill, opplever du problemer med tilkoblingen

0x80151006

Microsoft-kontoen er gyldig, men den er ikke knyttet til en Live-konto. Du kan registrere deg for en Live-konto med Microsoft-kontoen din ved å gå til Bli medlem av Xbox Live.

0x80151007

Du trenger en oppdatering for Games for Windows Live.

Gå til Game for Windows Marketplace, og klikk Last ned.

0x80151103

Live-tjenesten er ikke tilgjengelig for å autentisere Microsoft-kontoen din. Prøv på nytt senere.

0x80151105
0x8015190D

Din konto er blitt utestengt, og du kan ikke logge deg på Games for Windows Live. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Sperring av Games for Windows Live-kontoen.

0x80151106

Du har oversteget antall Xbox Live-aktiveringer som du kan ha for denne produktnøkkelen.