Feilmeldingen "PCen oppfyller ikke minimumskravene" vises når du prøver å installere et spill eller en app fra Windows Store

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å installere et spill eller en app fra Windows Store:

Beklager, denne appen kan ikke installeres fordi PCen ikke oppfyller minimumskravene.

Dette betyr at datamaskinen ikke kan kjøre et bestemt spill eller en app. Du får for eksempel denne feilmeldingen hvis systemmaskinvaren ikke oppfyller minimumskravene.

Løsning

Se gjennom systemkravene for spillet eller appen for å se om systemet oppfyller minimumskravene for appen. Du kan gå gjennom minimumskravene for spillet eller appen under kategorien Detaljer for artikkelen i Windows Store.

Obs! Spill som bare støtter x86- og x64-prosessorer, er ikke kompatible med Windows RT-baserte enheter. Når det gjelder Windows RT-baserte enheter, ser du etter ARM i listen over støttede prosessorer.