Bruke PlayTo til å strømme innhold fra Xbox Music og Xbox Video til konsollen

Oversikt

PlayTo (Spill av på) er en funksjon i Xbox One og Xbox 360 som gjør at konsollen kan motta og spille av direkteavspilte medier fra kompatible enheter og apper, deriblant Xbox Music og Xbox Video.

Obs!  PlayTo er bare tilgjengelig på enheter som har funksjoner for DLNA-avspilling, for eksempel datamaskiner og noen telefoner. Du kan bare bruke PlayTo med Xbox-konsollen hvis du kjører Windows 8.1 på PC-en eller enheten.

Denne siden beskriver hvordan du strømmer innhold fra Xbox Music og Xbox Video.

Krav

• En Xbox One- eller Xbox 360-konsoll med PlayTo aktivert.
  • En datamaskin eller en annen enhet som kjører Windows 8.1, sammen med Xbox Music eller Xbox Video. Datamaskinen eller enheten må være på samme nettverk som konsollen.

Strøm medier til konsollen fra en datamaskin

Disse trinnene beskriver hvordan du strømmer medier fra en datamaskin til konsollen med Xbox Music eller Xbox Video. Skjermbildene viser deg trinnene for Xbox Music, men fremgangsmåten er den samme for Xbox Video.

1. Start Xbox Music eller Xbox Video på datamaskinen.
  2. Velg noe innhold (for eksempel en sang eller en video) som er lagret på datamaskinen.
  3. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og velg Enheter-perlen.
  4. Velg Spill av.
  5. Velg konsollen din i listen over enheter.
    Hvis konsollen er slått på, starter avspillingen.
Enheter-panelet er åpent i Xbox Music, der Xbox 360 er uthevet.

Slik legger du til din Xbox One eller Xbox 360 i listen over enheter på datamaskinen

Ser du ikke konsollen din i listen over enheter på datamaskinen? Slik legger du den til.

1. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og velg Innstillinger.
  2. Klikk Endre PC-innstillinger.
  3. Velg PC og enheter i navigasjonsfeltet til venstre.
  4. Velg Enheter.
  5. Klikk + (plussymbolet) for å legge til en enhet til høyre.
  6. Velg Xbox One- eller Xbox 360-konsollen din.
    Obs!  Xbox-konsollen må være slått på og koblet til Internett for at datamaskinen skal kunne oppdage den.

Hvis konsollen ikke vises som en tilgjengelig enhet, ser du PlayTo-oversikt for Xbox 360 for å få informasjon om hvordan du aktiverer PlayTo på Xbox 360, eller Endre innstillingene på Xbox One-konsollen for å få informasjon om hvordan du aktiverer den på Xbox One.