Konfigurere og bruke Xbox SmartGlass-appen på en Windows-basert enhet

Oversikt

Med Xbox SmartGlass-appen kan du bruke Windows-enheten som en hjelpefjernkontroll for Xbox 360-konsollen.

Xbox SmartGlass er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Windows Store.

Krav for Xbox SmartGlass for enheter som kjører Windows

Hvis du vil bruke Xbox SmartGlass i Windows, trenger du følgende:

• Et nettbrett eller en PC som kjører Windows 8, Windows RT eller nyere versjoner
  • En Microsoft-konto og en tilknyttet Xbox Live-profil
  • En Internett-tilkobling eller en lokal nettverkstilkobling som kan koble til Xbox 360-konsollen

Obs! Xbox SmartGlass-ytelsen varierer avhengig av hastigheten til nettverkstilkoblingen og behandlingskraften til nettbrettet eller PCen.

Laste ned og installere Xbox SmartGlass fra Windows Store

1. Åpne startskjermen på den Windows-baserte enheten eller PCen.
  2. Velg Windows Store.
  3. Klikk eller trykk Søk-perlen i øvre høyre hjørne på skjermen.
  4. Søk etter SmartGlass.
  5. Finn versjonen av Xbox SmartGlass som er kompatibel med den Windows-baserte enheten eller PCen, og klikk deretter Installer.
  6. Når installasjonen er fullført, vises en Xbox SmartGlass-flis på startskjermen.