Feilsøking av Xbox-spill på Windows 8 og Windows RT

Hvis du har problemer med å kjøre Xbox-spill på Windows 8 eller Windows RT, kan denne siden hjelpe deg med å finne informasjonen du behøver for å løse problemene.

Bruke Spill-appen

Xbox Games Store vises på en eksempelskjerm i Spill-appen.

Spill-appen er forhåndsinstallert på PC-er som kjører Windows 8 og Windows RT. Hvis du har problemer med å koble til Xbox Live eller kjøre et spill, kan du prøve koblingene nedenfor for å prøve å løse problemet, slik at du kan komme i gang med spillingen igjen.

Koble til

Koble til Xbox Live fra en PC

Finn ut mer om hvordan du feilsøker tilkoblingen fra PC-en til Xbox Live.

Koble til Xbox Live-kontoen med Xbox on Windows-spill

Finn ut mer om hvordan du kobler Xbox Live til Xbox on Windows-spill.

Installering og feilsøking

Installere Spill-appen i Windows 8

Finn ut hvordan du starter den forhåndsinstallerte Spill-appen på PC-er med Windows 8 eller Windows RT, og hvordan du bruker den.

Feilmeldingen "PC-en oppfyller ikke minimumskravene" vises når du prøver å installere et spill eller en app fra Windows Store

Finn ut hva du kan gjøre hvis du får en feilmelding om at PC-en din ikke oppfyller minimumskravene.

Feilsøke problemer med ytelse og stabilitet i PC-spill

Finn ut hva du kan gjøre på datamaskinen hvis du har et spill som går tregt eller fryser. Finn ut hvordan du feilsøker og løser problemer med ytelse og stabilitet med Xbox-aktiverte apper på PC-er med Windows 8 eller Windows RT.

Feilsøke problemer med en app

Finn ut hva du gjør hvis du får problemer med apper, og hvordan du kan løse problemene selv.

Finn informasjon om kundestøtte for Xbox-spill i Windows 8.

Xbox inneholder informasjon og kundestøtte for Microsoft-publiserte Xbox-spill i Windows 8. Microsoft er ikke utgiver av alle spill som selges via Windows Store, og ikke alle spill er et Xbox-spill i Windows 8.

Du finner generell støtte for Games on Windows Live ved å se Feilsøke problemer med ytelse og stabilitet i PC-spill.

Hvert spill som er tilgjengelig fra Windows Store, har en kobling til utgiverens nettsted for kundestøtte. Du finner denne informasjonen i Oversikt-fanen i spilloppføringen i Windows Store. Vær oppmerksom på at ordlyden i og plasseringen av teksten varierer fra utgiver til utgiver.

Eksempel på en Oversikt-skjerm for et spill med alternativer for å installere, spille, få mer informasjon og få tilgang til kundestøtte

Når du har funnet spillutgiverens kundestøttekobling, klikker du den for å vise kontaktinformasjon og informasjon om kundestøtte.

Betalinger og fakturering

Redigere betalingsmetoden for Windows Store og vise faktureringsloggen

Finn ut hvordan du legger til, oppdaterer eller endrer betalingsmetoden for kjøp i Windows Store.

Beslektede problemer