Feil c00d133c vises når du bruker en Xbox-app på PC-en

Du ser kanskje følgende feilkode og melding når du bruker en Xbox-app på den Windows-baserte enheten:

Can’t access this item because it’s no longer available. Check the URL and try again

c00d133c

Denne feilen kan for eksempel oppstå når du kjøper innhold fra Film og TV Store og prøver å se på det. Denne feilen kan bety ett av følgende:

• Innholdet du prøver å spille av, er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Et nettverksproblem hindrer deg i å få tilgang til innholdet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2017-02-26T19:15:34.2430669+00:00

Løsning 2: Kontroller om innholdet fremdeles er tilgjengelig

For å være sikker på at innholdet fremdeles er tilgjengelig søker du på nytt i Xbox Music Store eller Film og TV Store. Hvis du ikke finner varen, er den sannsynligvis ikke lenger tilgjengelig. Sjekk på nytt regelmessig for å se om innholdet er tilgjengelig igjen.

Hvis du nettopp har kjøpt innholdet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis innholdet er tilgjengelig, feilsøker du tilkoblingen mellom den Windows-baserte PC-en og Xbox Live. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.