Feilkode c00d134c eller x0c00d134c vises når du bruker Xbox på Windows-apper

Problem

Du ser følgende feilkoder og -melding når du bruker Xbox på Windows-apper:

Can't perform the requested action due to a temporary server error

x0c00d134c

c00d134c

Dette betyr kanskje at enheten ikke har en trådløs nettverkstilkobling, eller at den ikke kan koble til Internett.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller at du er koblet til Internett

Slik kontrollerer du nettverkstilkoblingen:

1. Klikk Start, og begynn deretter å skrive inn kontrollpanel.
  2. Klikk Kontrollpanel under Programmer.
  3. I Kontrollpanel trykker eller klikker du Nettverk og Internett, og deretter trykker eller klikker du Koble til et nettverk. Denne skjermen viser tilkoblingsstatusen.

Hvis du ikke er koblet til et nettverk, kan du gjøre følgende for å finne et:

1. Klikk Start, og begynn deretter å skrive inn kontrollpanel.
  2. Klikk Kontrollpanel under Programmer.
  3. I Kontrollpanel trykker eller klikker du Nettverk og Internett, og deretter trykker eller klikker du Koble til et nettverk.
  4. Det åpnes en liste over tilgjengelige nettverk på skjermen. Klikk nettverket du ønsker, angi et passord hvis nødvendig, og kontroller om du har tilgang til Internett.

Løsning 2: Kontroller ruteren og passordet

• Kontroller at ruteren er slått på.
  • Start ruteren på nytt. Dette gjør du ved å koble strømkabelen fra ruteren, vente i 30 sekunder og deretter koble kabelen til igjen.
  • Kontroller at ruteren virker på riktig måte. Dette gjør du ved å gå utenom ruteren og koble datamaskinen direkte til et Internett-uttak (for eksempel modemet). Deretter går du til Xbox Live-nettstedet på datamaskinen og ser om du er koblet til Internett. Hvis du kan koble til uten ruteren, kan det hende at ruteren ikke virker på riktig måte.
  • Kontroller at du har valgt riktig passord for kontoen. Skriv inn nettverkspassordet, nettverksnøkkelen eller passkoden.

Løsning 3: Kontroller ruterens konfigurasjon

• Kontroller at ruterens SSID er satt til kringkastingsmodus.
  • Hvis den trådløse ruteren er konfigurert til bare å godta klienter som bruker MAC-adresser (media access control), må du legge spillerens MAC-adresse til i listen over klienter på ruteren.
  • Kontroller at tilgangspunktet eller ruteren du kobler til, er en DHCP-server. (Kontroller at DHCP er aktivert.)
  • Prøv å reservere an IP-adresse til enheten på ruteren.
  • Hvis du bruker et WEP-kryptert nettverk, kontrollerer du om det kjører i modusen "WEP Shared" eller "WEP Open". Kontroller at modusen som er oppført på ruteren, samsvarer med modusen som enheten er konfigurert til å bruke.
  • Hvis ruteren har en "Turbo G"-modus, en "G-only"-modus eller en "B-only"-modus, kan du prøve å kjøre ruteren i blandet modus. Blandet modus kombinerer alle modiene som ruteren kan kjøre.
  • Hvis ruteren har en "QoS"-innstilling, må du kontrollere at den er deaktivert.
  • Hvis du kjører et nettverk med WPA TKIP+AES eller WPA2 TKIP+AES, kan du prøve å bare bruke WPA TKIP, WPA AES eller WPA2 AES.

Løsning 4: Se etter oppdateringer, og oppdater datamaskinen

Når du er koblet til Wi-Fi eller Internett igjen, kan du se etter oppdateringer med høy prioritet på Microsoft Update-senteret. Windows Update-skjermen gir deg status over oppdateringer og leder deg gjennom viktige oppdateringer. Prøv på nytt etter at du har oppdatert. Hvis datamaskinen er oppdatert, eller hvis en oppdatering ikke løser problemet, kan du prøve fremgangsmåten i denne artikkelen.

Løsning 5: Kontakte kundestøtte for Xbox

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-reparasjon: Vanlige spørsmål.