Regionale innstillinger for Xbox på Windows-apper

Oversikt

Hvis du ser feilmeldingen "You're signing in with an account that's different from your Windows region. To sign in with this account, please change your Windows region and restart the Xbox Live app", betyr det at det er en konflikt mellom datamaskinens regionale Windows-innstillinger og de regionale innstillingene for Xbox-kontoen. Du løser dette problemet ved å endre innstillingene på datamaskinen slik at de samsvarer med innstillingene for Xbox-kontoen.

Les gjennom denne siden for å lære mer om denne feilmeldingen og hva du må gjøre.

På denne siden

Ting du kan forsøke

Kontroller at du bruker samme land/område på datamaskinen som for Xbox-kontoen.

1. Først kontrollerer du innstillingen for land/område for Xbox-kontoen du vil samsvare.
    1. Gå til Xbox.com og logg deg på kontoen din.
    2. Trykk eller klikk My Account, og deretter trykker eller klikker du Billing Contact Information. Det kan hende du blir bedt om å logge på på nytt for å få tilgang til denne faktureringssiden.

Stedet står oppført under Land/område. Dette er stedet du må angi for datamaskinen.

2. Nå må du endre innstillingen for land/område for datamaskinen.

Hvis du bruker berøringsskjerm:

1. Begynn å skrive inn "kontrollpanel" fra startskjermen.
    2. Trykk Kontrollpanel-grafikken.
    3. Fra Kontrollpanel-skjermen trykker du Klokke, språk og område.
    4. Trykk Endre plassering under Område.
    5. Fra Område-vinduet trykker du kategorien Sted. Du ser Hjemsted i rullegardinmenyen.
    6. Velg landet/området som samsvarer med Xbox-kontoen.

Hvis du er på PC:

1. Begynn å skrive inn "kontrollpanel" fra startskjermen.
    2. Klikk Kontrollpanel-grafikken.
    3. Fra Kontrollpanel-skjermen klikker du Klokke, språk og område.
    4. Klikk Endre plassering under Område.
    5. Fra Område-vinduet trykker du kategorien Sted. Du ser Hjemsted i rullegardinmenyen.
    6. Velg landet/området som samsvarer med kontoene.

Hva skjer?

Dette feilen oppstår vanligvis på grunn av av følgende årsaker:

• Du prøver å logge på appen i et land eller et område der tjenesten ikke er tilgjengelig.
  • Datamaskinen du prøver å logge på, er angitt til et annet land/område enn landet/området for Xbox-kontoen.

Mer informasjon

Dette problemet påvirker blant annet appene Xbox Companion, Xbox Live Games, Music og Video.