Feilkode c00d1354 eller x0c00d1354 vises når du bruker Xbox-apper på en enhet med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT

Problem

Du ser kanskje en av følgende feil og meldinger når du bruker Xbox-apper på enheten med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows RT.

Obs!  Xbox-apper i Windows 8, Windows 8.1 og Windows RT omfatter Games-appen, Music-appen, Video-appen og SmartGlass-appene.

c00d1354
x0c00d1354
Sign in to preview or play this
Can't play

Dette kan bety flere ting:

• Du er ikke logget på Windows Store.
  • Du har ikke tillatelse til å åpne innholdet.
  • Du prøver å åpne eksplisitt innhold fra en barnekonto som ikke har tilgang til eksplisitt innhold.
Obs! Windows Store-innhold som er merket som eksplisitt, er ikke tilgjengelig for personer med barnekontoer med mindre det er gitt tillatelse av en forelder i familieinnstillingene. Hvis du vil ha mer informasjon om nettsikkerhet og hvordan du angir foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live. Du kan også vise eller endre foreldrekontrollene ved å logge på Microsoft-kontoen.

Løsninger

• Logg på Windows Store. Hvis du får meldingen "Sign in to preview or play this", trykker eller klikker du Store på startskjermen eller oppgavelinjen på skrivebordet. Du må være koblet til Internett for å kunne åpne Store, og du må logge på ved å bruke en Microsoft-konto. Prøv deretter handlingen på nytt.
  • Lukk appen, start på nytt, og prøv på nytt. Lukk appen du bruker, start den på nytt, og prøv deretter handlingen på nytt.
  • Logg på en konto som har de riktige tillatelsene. Hvis du prøver å spille av eller forhåndsvise eksplisitt innhold, må du logge på en konto som har tillatelse til å åpne innholdet.
  • Prøv å kjøre feilsøkingsprogrammet for apper. Feilsøkingsprogrammet for apper kan finne og løse enkelte problemer med apper og Store.
Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.