Feilkode c00d1355 eller x0c00d1355 vises når du bruker en Xbox-app

Problem

Du ser kanskje en av følgende feilkoder og melding når du bruker en Xbox-app:

c00d1355

x0c00d1355

Can't play. You must be at least 18 years old to preview or play this content

Dette betyr at du kanskje prøver å åpne innholdet fra en barnekonto som ikke har tilgang til eksplisitt innhold.

Obs! Windows Store-innhold som er merket som eksplisitt, er ikke tilgjengelig for personer med barnekontoer med mindre det er gitt tillatelse av en forelder i familieinnstillingene.

Løsning

Sørg for at du er logget på en konto som har de riktige tillatelsene. Kontroller at du er logget på din egen konto. Hvis du stadig får den samme feilkodemeldingen, kontrollerer du tillatelsene i kontoen. Hvis dette er en barnekonto, har du ikke tilgang til innholdet.

Hvis du vil ha mer informasjon om familieinnstillinger og barnekontoer og hvordan du angir innstillingene for innholdskontroll, kan du se Online-sikkerhet og personvern for Xbox Live og Zune.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.