Feilkode c00d1376 eller x0c00d1376 vises når du bruker Xbox på Windows-apper

Problem

Du ser kanskje en av følgende feilkoder og melding når du bruker Xbox på en Windows-app:

c00d1376

x0c00d1376

The terms of service have been updated. Click Terms of Service to read and accept the terms in a web browser, then return to this screen to sign in.

Dette betyr at du må godta de nye eller oppdaterte vilkårene for tjeneste.

Løsning

Hvis du får denne feilen, er det fordi du ikke har godtatt de oppdaterte vilkårene for tjeneste. Kontroller at du har godtatt de gjeldende vilkårene for bruk av Xbox-tjenester.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.