Installere Games-appen på Windows 8

Windows 8 inneholder en ny Games-app som du kan bruke til å evaluere Xbox Live-spillaktiviteten din og vennene dine samt bla gjennom spill og innhold både for Xbox 360-konsollen og PCen din.

Få tilgang til Games-appen

Games-appen er forhåndsinstallert på de fleste PCer som kjører Windows 8. Finn den grønne flisen med det hvite Xbox-håndkontrollerikonet (se eksempelbildet nedenfor), og du er klar til å sette i gang. Hvis appen ikke er forhåndsinstallert, kan du få den gratis fra Windows Store:

1. Velg Windows Store-flisen på Start-skjermen.
  2. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og velg Search-perlen (Søk).
  3. Skriv inn Games (Spill).
  4. Finn og velg den grønne Games-flisen (Spill) med det hvite Xbox-håndkontrollerikonet i søkeresultatene.
  5. Velg Install (Installer).

Slik bruker du Games-appen

Se på videoen nedenfor for å finne ut hvordan du bruker Games-appen.

Se på videoen Games on Windows 8

Har du påloggingsproblemer?

Games-appen logger på automatisk med Microsoft-kontoen som er knyttet til Windows-profilen din. Hvis du har flere Microsoft-kontoer, må du kontrollere at du bruker den som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.