Rette feil som oppstår i Xbox-apper på Windows 8-baserte PCer

Finn ut hvordan du feilsøker og løser problemer med ytelse og stabilitet med Xbox-aktiverte apper på Windows 8-baserte PC-er. Denne artikkelen gjelder for:

Se følgende hvis du vil ha hjelp til å løse problemer med Xbox Music og Xbox Video:

Feilsøking

Problemer med å logge på Xbox Live

Se følgende hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker problemer med pålogging til Xbox Live:

Forbedre Internett-ytelsen og forsinkelser

Hvis du vil ha informasjon om feilsøking av problemer med Internett-ytelsen og nedlasting, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.

Laste ned viktige oppdateringer

Kontroller at datamaskinen har de siste oppdateringene for Windows. Kontroller også at du har installert den riktige versjonen av DirectX på datamaskinen. Slik kontrollerer du det:

Oppdatere drivere

Hvis du opplever problemer med grafikken eller lyden, kan det hende at du trenger nye drivere for grafikk- og lydmaskinvaren. Oppdater driverne regelmessig. Selv om maskinvaren er ny, må du se etter oppdateringer. Bruk følgende for å få de siste driveroppdateringene:

• Det er enklest å få de nyeste driverne ved å kjøre Windows Update. Oppdateringen laster ned de nyeste Microsoft-sertifiserte driverne for datamaskinen. Bruk denne metoden hvis du ikke kjenner detaljene for datamaskinens maskinvare.
  • Spør produsenten av datamaskinen eller maskinvaren om å få de nyeste driverne. Dette er det beste alternativet for bærbare datamaskiner og PCer med liten formfaktor.
  • Last ned en referansedriver for maskinvaren. Dette er det beste alternativet for privilegerte brukere og egendefinerte PCer.