Feilkode 8015D004 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 8015D004

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din er blokkert eller inaktiv.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å bekrefte og om nødvendig legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen.

1. Logg på kontoen din.
  2. Velg Sikkerhet.
  3. Velg Oppdater informasjon. Du blir kanskje bedt om å angi passordet ditt på nytt eller å la oss sende deg en sikkerhetskode for å sikre at det faktisk er du som foretar endringer på kontoen din.
  4. Når du har kontrollert og oppdatert sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen, kan du prøve å logge på Xbox Live på nytt.
  5. Hvis du har lagt til et telefonnummer eller en e-postadresse som ennå ikke er bekreftet, vises en kobling som lar deg gjøre det nå.
  6. Hvis du ikke har en alternativ e-postadresse eller et alternativt telefonnummer, må du legge til minst én/ett og følge instruksjonene. Vi anbefaler to kontaktmetoder i tilfelle den ene endres.

Obs! Hvis du får en melding om at Microsoft-kontoen er blokkert, følger du instruksjonene for å fjerne blokkeringen av kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.