Feilkode 8015D004 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 8015D004

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din er blokkert eller inaktiv.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å bekrefte og om nødvendig legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen. Du kan gjøre dette ved å logge på kontoen din, klikke Min konto og deretter klikke Sikkerhetsbeviser for Microsoft-konto. Når du har kontrollert og oppdatert sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen, kan du prøve å logge på Xbox Live på nytt.

Obs!  Hvis du får en melding om at Microsoft-kontoen er blokkert, følger du instruksjonene på skjermen for å fjerne blokkeringen av kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.