Feilmeldingen "Sorry, there’s a problem with your billing address" vises når du foretar et kjøp på Xbox Live

Du får følgende feilmelding når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again.

Dette kan bety at en del av fakturaadressen som er knyttet til betalingsmåten du har lagret på Xbox LIVE-kontoen, er feil.

Løsning

Prøv følgende løsning for å løse problemet:

1. Gå til Min konto.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen om nødvendig.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Administrer betalingsalternativer, og trykk eller klikk Rediger ved siden av betalingsmåten du prøver å bruke.
    • Velg Endre faktureringsadresse.
  2. Rett informasjonen.
  3. Følg instruksjonene for å lagre den nye informasjonen, og prøv å foreta kjøpet på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.