Feilmeldingen "Sorry, there’s a problem with your billing address" vises når du foretar et kjøp på Xbox Live

Du får følgende feilmelding når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live:

Sorry, there’s a problem with your billing address. Fix it in Settings, Account, Manage Payment Options, then come back to try again.

Dette kan bety at en del av fakturaadressen som er knyttet til betalingsmåten du har lagret på Xbox Live-kontoen, er feil.

Løsninger

Obs!

Trinn på datamaskin: Endre faktureringsadressen

1. Trykk eller klikk Min konto øverst til høyre på skjermen, og logg på.
  2. Trykk eller klikk Administrer betalingsalternativer.
    Obs!  Du blir kanskje bedt om å logge på en gang til av sikkerhetshensyn.
  3. Trykk eller klikk Rediger ved siden av betalingsmåten du prøver å bruke.
  4. Rett fakturaadresseinformasjonen din.
  5. Trykk eller klikk Lagre, og prøv å foreta kjøpet på nytt.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Endre faktureringsadressen

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
picture
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
picture
  1. Velg et betalingsalternativ å oppdatere.
  2. Oppdater faktureringsinformasjonen for kredittkortet.
  3. Velg OK, og prøv å foreta kjøpet på nytt.

Hvis du vil endre faktureringsnavnet i Xbox Live-kontoen, bruker du Trinn på datamaskin ovenfor.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.