Logg på
Del denne siden

Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto

Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, sendes du hele tiden tilbake til et tidligere trinn i prosessen.

Dette betyr følgende:

• Du har glemt å legge inn informasjon, eller du har lagt inn feil informasjon i forelderens eller barnets Microsoft-konto.
  • Totrinnsbekreftelse har blitt aktivert for forelderens Microsoft-konto. (Dette gjelder bare Xbox.com.)
  • Sikkerhetsinformasjonen på forelderens Microsoft-konto har nylig blitt oppdatert og er i en venteperiode på 30 dager før oppdateringene trer i kraft. (Dette gjelder bare Xbox.com.)

Løsninger

Løsning 1: Bekreft de personlige opplysningene i begge Microsoft-kontoene

Obs!  Hvis du blir bedt om å oppgi et kredittkort på Xbox Live for å bekrefte samtykke fra en forelder og du ikke bor i USA, betyr dette ett av følgende:

• Informasjonen som er oppgitt i feltet Land i barnets Microsoft-konto, er feil.
  • Det er ikke oppgitt noe informasjon i feltet Land i barnets Microsoft-konto.

Bekreft de personlige opplysningene på forelderens Microsoft-konto.

Slik gjør du dette:

1. Gå til påloggingssiden, og logg på med e-postadressen og passordet for forelderens Microsoft-konto.
  2. Bekreft følgende opplysninger på siden Personlige opplysninger:
    1. Fødselsdato
    2. Kjønn (valgfritt)
    3. Land/område (obligatorisk)
    4. Postnummer (valgfritt)
    5. Tidssone (valgfritt)
  3. Klikk Lagre, klikk forelderens navn i øvre høyre hjørne, og klikk deretter Logg av.

Bekreft de personlige opplysningene på barnets Microsoft-konto

Slik gjør du dette:

1. Gå til påloggingssiden, og logg på med e-postadressen og passordet for barnets Microsoft-konto.
  2. Kontroller at Land/område stemmer under Personlige opplysninger. Hvis det ikke stemmer, velger du Rediger og oppdaterer.
  3. Klikk Lagre, klikk barnets navn i hjørnet øverst til høyre, og klikk deretter Logg av.

Obs!  I noen tilfeller kan du ikke endre innstillingen for land/område i barnets konto før du har bekreftet opplysningene i forelderens konto. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis USA er angitt for land/område på barnets konto. Hvis du ikke kan endre denne innstillingen på barnets konto, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Du må ha e-postadressen for Microsoft-kontoen både for foreldre- og barnekontoen.

Løsning 2: Slå av totrinnsbekreftelse midlertidig (bare Xbox.com)

Hvis du slår på totrinnsbekreftelse for forelderens Microsoft-konto, kan du ikke gi samtykke fra foreldre på Xbox.com. Dette gjelder imidlertid ikke på Xbox-konsoller. Prøv å logge på barnets konto på enten Xbox One eller Xbox 360, og følg instruksjonene for å gi samtykke.

Hvis du ikke har en konsoll tilgjengelig, kan du eventuelt slå av totrinnsbekreftelse midlertidig, fullføre samtykkeprosessen fra foreldre på Xbox.com, og deretter slå på totrinnsbekreftelse igjen. Se Slå av totrinnsbekreftelse.

Løsning 3: Prøv på nytt etter venteperioden på 30 dager (bare Xbox.com)

Hvis du nylig har oppdatert sikkerhetsinformasjonen for din egen Microsoft-konto, kan du ikke gjøre endringer på 30 dager, og du kan ikke gi foreldresamtykke på Xbox.com.

Dette gjelder ikke på Xbox-konsoller. Prøv å logge på barnets konto på enten Xbox One eller Xbox 360, og følg instruksjonene for å gi samtykke.

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, eller hvis du ikke kan endre informasjon for land/område på barnets konto, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Finn ut mer om administrasjon av barnekontoer på Xbox

• Bla gjennom artikler om sikkerhet og nettsikkerhet for Xbox One-familien.
  • Bla gjennom artikler om sikkerhet og foreldrekontroller for Xbox 360.