Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto

Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, sendes du hele tiden tilbake til et tidligere trinn i prosessen.

Dette kan bety at du har glemt å legge inn informasjon eller at du har lagt inn feil informasjon i forelderens eller barnets Microsoft-konto.

Løsning

Bekreft de personlige opplysningene på begge Microsoft-kontoene for å løse dette problemet.

Obs!  Hvis du blir bedt om å oppgi et kredittkort på Xbox Live for å bekrefte samtykke fra en forelder og du ikke bor i USA, betyr dette ett av følgende:

• Informasjonen som er oppgitt i feltet Land i barnets Microsoft-konto, er feil.
  • Det er ikke oppgitt noe informasjon i feltet Land i barnets Microsoft-konto.

Bekreft de personlige opplysningene på forelderens Microsoft-konto.

Slik gjør du dette:

1. Gå til påloggingssiden, og logg på med e-postadressen og passordet for forelderens Microsoft-konto.
  2. Bekreft følgende opplysninger på siden Personlige opplysninger:
    1. Fødselsdato
    2. Kjønn (valgfritt)
    3. Land/område (obligatorisk)
    4. Postnummer (valgfritt)
    5. Tidssone (valgfritt)
  3. Klikk Lagre, klikk forelderens navn i øvre høyre hjørne, og klikk deretter Logg av.

Bekreft de personlige opplysningene på barnets Microsoft-konto.

Slik gjør du dette:

1. Gå til påloggingssiden og logg på med e-postadressen og passordet for barnets Microsoft-konto.
  2. Kontroller at Land/område stemmer under Personlige opplysninger. Hvis det ikke stemmer, klikker du Rediger og oppdaterer.
  3. Klikk eller trykk Lagre, klikk barnets navn i øvre høyre hjørne, og klikk deretter Logg av.

Obs!  I noen tilfeller kan du ikke endre innstillingen for Land/område i barnets konto før du har bekreftet opplysningene i forelderens konto. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis USA er angitt for Land/område på barnets konto. Hvis du ikke kan endre denne innstillingen på barnets konto, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Du må ha e-postadressen for Microsoft-kontoen både for foreldre- og barnekontoen.

Hvis du fortsatt sendes tilbake til et tidligere trinn når du prøver å gi foreldresamtykke, etter at du har bekreftet kontoopplysningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Finn ut mer om administrasjon av barnekontoer på Xbox

• Bla gjennom artikler om sikkerhet og nettsikkerhet for Xbox One-familien.
    • Bla gjennom artikler om sikkerhet og foreldrekontroller for Xbox 360.