Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto

Problem

Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du prøver å opprette en Xbox Live-barnekonto. Når du prøver, sendes du hele tiden tilbake til et tidligere trinn i prosessen.

Dette kan bety at du har glemt å legge inn informasjon eller at du har lagt inn feil informasjon i forelderens eller barnets Microsoft-konto.

Løsning

Bekreft informasjonen i begge Microsoft-kontoene for å løse dette problemet. Dette gjør du på følgende måte:

Obs!  Hvis du blir bedt om å oppgi et kredittkort for å bekrefte samtykke fra en forelder og du ikke bor i USA, betyr dette ett av følgende:

• Informasjonen som er oppgitt i feltet Land i barnets Microsoft-konto, er feil.
  • Det er ikke oppgitt noe informasjon i feltet Land i barnets Microsoft-konto.
  1. Bekreft de personlige opplysningene i forelderens Microsoft-konto. Dette gjør du på følgende måte:
    1. Gå til påloggingssiden, og logg på med e-postadressen og passordet for forelderens Microsoft-konto.
    2. Velg Grunnleggende informasjon.
    3. Bekreft følgende opplysninger på siden Personlige opplysninger:
      1. Fødselsdato
      2. Kjønn (valgfritt)
      3. Land/område (obligatorisk)
      4. Postnummer (valgfritt)
      5. Tidssone (valgfritt)
    4. Klikk Lagre, klikk forelderens navn øverst til høyre, og klikk deretter Logg av.
  2. Bekreft de personlige opplysningene i barnets Microsoft-konto. Dette gjør du på følgende måte:
    1. Gå til påloggingssiden, og logg på med e-postadressen og passordet for barnets Microsoft-konto.
    2. Velg Grunnleggende informasjon.
    3. Bekreft følgende opplysninger på siden Personlige opplysninger:
      1. Fødselsdato
      2. Kjønn (valgfritt)
      3. Land/område (obligatorisk)
      4. Postnummer (valgfritt)
      5. Tidssone (valgfritt)
    4. Klikk Lagre, klikk barnets navn øverst til høyre, og klikk deretter Logg av.

Obs!  I noen tilfeller kan du ikke endre innstillingen for land/område i barnets konto før du har bekreftet opplysningene i forelderens konto. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis landet eller området i barnets konto er angitt til USA. Hvis du ikke kan endre innstillingen for land/område i barnets konto, kan du ta kontakt med kundestøtte for Xbox. Du må ha e-postadressen for Microsoft-kontoen både for foreldre- og barnekontoen.