Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen

Hvis du vil endre innstillingene for pålogging, for eksempel kreve passord når du logger på, følger du denne fremgangsmåten.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  1. Velg Innstillinger.
  2. Velg Alle innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto. Hvis du tidligere har måttet angi et passord for å kunne endre innstillinger, blir du bedt om å angi det nå.
  1. Velg Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger under Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  1. Velg ett av følgende alternativer:
  • Gjør det raskt, gjør det magisk. Ingen passord.
  • Ingen hindringer. Ingen ekstra trinn for å logge på eller endre innstillinger.
  • Kontroller at det er meg. Ber om tilgangsnøkkelen din.
  • Spør om min tilgangsnøkkel. Tilgangsnøkkel kreves for å logge på, kjøpe ting eller endre innstillinger.
  • Lås. Tilgangsnøkkel kreves for nesten alt.
  • Tilpass. Velg dette alternativet for å tilpasse hvilke handlinger som krever et passord eller en tilgangsnøkkel.