Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live

Oppdatere faktureringsinformasjonen for Xbox Live Logg på kontoen din for å oppdatere faktureringsinformasjonen.

Oversikt

Du kan endre navnet, adressen, telefonnummeret eller e-postadressen som er knyttet til Xbox Live-faktureringskontoen.

Obs!

Løsninger

Trinn på nettet: Endre kontonavn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse

1. Gå til faktureringssiden for Microsoft-kontoen, og logg på med påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord).
    Obs!  Hvis du har glemt påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen, går du til Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Trykk eller klikk Betaling og fakturering.
  3. Trykk eller klikk Faktureringsinformasjon. Faktureringsinformasjon er sensitive opplysninger, og du kan derfor bli spurt om vi skal sende deg en sikkerhetskode. Dette gjøres for å bekrefte at det faktisk er du som foretar endringen.
picture
  1. Angi sikkerhetskoden du mottok, og klikk deretter Neste.
  2. Gjør de nødvendige endringene på skjermen Betaling og fakturering, og trykk eller klikk deretter Neste.

Faktureringsinformasjonen er nå oppdatert.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Endre kontoadresse, e-postadresse eller telefonnummer

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
picture
  1. Bla mot høyre til Account Management, og velg deretter Billing Information.
picture
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Sign In.
  2. Rediger opplysningene om faktureringskontoen, og velg deretter Ferdig.

Trinn på Xbox One-konsollen: Endre kontoadresse, e-postadresse eller telefonnummer

1. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Gå til Change billing address.
  2. Rediger faktureringsopplysningene. Hvis du ikke vil endre noe av informasjon, trykker du B på kontrolleren og velger deretter Next.
  3. Klikk Save info når du er ferdig med endringene. Hvis du vil gjøre andre endringer, velger du Make more changes.