Slik endrer eller oppdaterer du informasjonen om en Xbox Live-konto

Oversikt

Du kan endre navn, adresse, telefonnummer eller e-post som er knyttet til Xbox Live-faktureringskontoen.

Løsninger

Obs!

• Hvis du flytter til et annet land/område, må du utføre noen ekstra trinn når du oppdaterer Xbox Live-kontoen. Se Endre området for Xbox Live-kontoen hvis du vil ha mer informasjon.
  • Hvis du vil knytte gamertagen til en annen Microsoft-konto, kan du se Flytte en gamertag til en annen Microsoft-konto.
  • Hvis du vil endre betalingsalternativene og bruke en annen betalingsmåte for kontoen, kan du se Endre en betalingsmåte for Xbox Live.
  • Hvis du har faktureringsspørsmål om kontoen, klikker du Kontakt oss-koblingen nederst på siden, og deretter klikker du Fakturering og medlemskap.
  • Se Finne Microsoft-kontoen for å finne Microsoft-kontoen og tilknyttet informasjon, for eksempel telefonnummeret og e-postadressen.

Trinn på datamaskin: Endre kontonavn, adresse, telefonnummer eller e-post

1. Gå til Faktureringskontoopplysninger, og logg på med Microsoft-kontoen (e-post og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen.

Obs! Hvis du ikke husker påloggingsopplysningene eller passordet, kan du se Finne Microsoft-kontoen.

2. Klikk profil og deretter rediger profil.
  3. Avhengig av innstillingene dine kommer du kanskje rett til Profil-siden (gå i så fall til trinn 5 nå), eller det kan hende du kommer til siden Hjelp oss å beskytte kontoen din (klikk i så fall Neste eller Jeg har allerede en kode).
picture
  1. Angi sikkerhetskoden du mottok, og klikk deretter Neste.
  2. Klikk rediger profil på Profil-siden. Endre opplysningene om faktureringskontoen, og klikk deretter Lagre.

Trinn på konsoll: Endre kontoadresse, e-post eller telefonnummer

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
picture
  1. Gå til Your Information, og velg deretter Billing Information.
picture
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Sign In.
  2. Rediger opplysningene om faktureringskontoen, og velg deretter Done.

Hvis du vil endre faktureringsnavnet i Xbox Live-kontoen, bruker du Trinn på datamaskin ovenfor.