Slik endrer eller oppdaterer du opplysningene om faktureringskontoen for Xbox Live

QuickLink

Logg på Microsoft-kontoen hvis du vil endre faktureringsinformasjonen.

Oversikt

Du kan endre navnet, adressen, telefonnummeret eller e-postadressen som er knyttet til Xbox Live-faktureringskontoen.

Obs!

• Hvis du flytter til et annet land eller område, må du utføre noen ekstra trinn når du oppdaterer Xbox Live-kontoen. Se Endre området for Xbox Live-kontoen hvis du vil ha mer informasjon.
  • Hvis du vil endre betalingsalternativene og bruke en annen betalingsmåte for kontoen, kan du se Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.
  • Hvis du har faktureringsspørsmål om kontoen, klikker du kobling Kontakt oss nederst på siden og deretter Fakturering og medlemskap.
  • Se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen for å finne Microsoft-kontoen og tilknyttet informasjon, for eksempel telefonnummeret og e-postadressen.

Løsninger

Trinn på datamaskin: Endre kontonavn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse

1. Gå til faktureringssiden for Microsoft-kontoen, og logg på med påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord).
    Obs!  Hvis du har glemt påloggingsinformasjonen for Microsoft-kontoen, går du til Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Trykk eller klikk Betaling og fakturering.
  3. Trykk eller klikk Faktureringsinformasjon. Faktureringsinformasjon er sensitive opplysninger, og du kan derfor bli spurt om vi skal sende deg en sikkerhetskode. Dette gjøres for å bekrefte at det faktisk er du som foretar endringen.
picture
  1. Angi sikkerhetskoden du mottok, og klikk deretter Neste.
  2. Gjør de nødvendige endringene på skjermen Betaling og fakturering, og trykk eller klikk deretter Neste.

Faktureringsinformasjonen er nå oppdatert.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Endre kontoadresse, e-postadresse eller telefonnummer

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
picture
  1. Bla mot høyre til Account Management, og velg deretter Billing Information.
picture
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Sign In.
  2. Rediger opplysningene om faktureringskontoen, og velg deretter Ferdig.

Trinn på Xbox One-konsollen: Endre kontoadresse, e-postadresse eller telefonnummer

1. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Gå til Change billing address.
  2. Rediger faktureringsopplysningene. Hvis du ikke vil endre noe av informasjon, trykker du B på kontrolleren og velger deretter Next.
  3. Klikk Save info når du er ferdig med endringene. Hvis du vil gjøre andre endringer, velger du Make more changes.