Meldingen "Kall oss overbeskyttende, men vi må bekrefte at e-postadressen er din" når du logger på Xbox.com

Du får følgende melding når du prøver å logge på xbox.com med en annen e-postadresse enn en Microsoft-adresse, for eksempel @gmail.com eller @yahoo.com:

Kall oss overbeskyttende, men vi må bekrefte at [e-postadresse] tilhører deg

Du mottar denne meldingen fordi du må bekrefte e-postadressen eller oppdatere sikkerhetsinformasjonen.

Da du konfigurerte Microsoft-kontoen, oppgav du en e-postadresse og et passord som sikkerhetsinformasjon for å beskytte kontoen din. Hvis du brukte en annen e-postadresse enn en Microsoft-adresse, ber vi deg om å bekrefte at du har tilgang til denne e-postadressen, ved å sende deg en e-postmelding med bekreftelsesinstruksjoner. Hvis du hoppet over dette trinnet da du først opprettet kontoen, må du kanskje gjøre dette for å kunne logge på.

Hvis du vil ha mer informasjon om kontosikkerhet hos Microsoft, kan du se en av følgende sider:

Løsninger

Hvis du ikke mottok en e-postmelding fra Microsoft der du ble bedt om å bekrefte e-postadressen, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Send e-postmeldingen på nytt.

Kontroller e-postadressen i meldingen for å være sikker på at den stemmer. Hvis den stemmer:

1. Velg Send e-postmeldingen på nytt i meldingen.
  2. Logg på e-postkontoen, og finn e-postmeldingen fra Microsoft-kontoteamet. Det kan hende du må se i søppelpostmappen.
  3. Følg instruksjonene som vises.
  4. Gå tilbake til account.microsoft.com eller Xbox.com, og logg på på nytt.

Løsning 2: Bruk en annen e-postadresse.

Hvis du oppdager at e-postadressen er feil i meldingen, eller at du ikke lenger har tilgang til kontoen, kan du endre e-postadressen du bruker for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Velg Bruk en annen e-postadresse som Microsoft-konto i meldingen.
  2. Å endre e-postadressen betyr det samme som å endre hovedaliaset. Du kan gjøre følgende:
    • Rett e-postadressen du vil bruke til pålogging.
    • Opprett en ny Outlook-konto.
    • Bruk en e-postadresse du allerede bruker ofte.
  3. Hvis du bruker en annen e-postadresse enn en Microsoft-adresse, sender vi en e-post til den adressen for å bekrefte at du har tilgang. Hvis du ikke ser den i innboksen, må du sjekke søppelpostmappen.