Fjerne passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox-konsollen

Når du lagrer passordet for Microsoft-kontoen på din Xbox 360- eller Xbox One-konsoll, kan du logge på Xbox-kontoen din raskt. Du kan imidlertid også når som helst fjerne det lagrede passordet.

Obs!  Å lagre Microsoft-kontoen på konsollen er ikke det samme som å logge på Xbox-profilen. Hvis du fjerner passordet for Microsoft-kontoen fra konsollen, må du angi det hver gang du logger på Xbox Live på konsollen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du krever passordet for Microsoft-kontoen for å kunne logge på profilen, kan du se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen eller Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.

Xbox 360-konsoll

Slik fjerner du passordet for Microsoft-kontoen fra din Xbox 360:

1. Velg gamertagen din for å logge på Xbox 360-konsollen.
  2. Gå til innstillinger, og velg Konto.
Alternativet Konto er uthevet på hovedskjermen for innstillinger.
  1. Bla mot høyre til Din informasjon, og velg deretter Kontosikkerhet.
  2. Velg Passord ved pålogging.
  3. Velg Krev passord her.
    Obs!  Det vises en melding til høyre som angir at passordet for Microsoft-kontoen din kreves når du logger på denne konsollen.
  4. Logg av Xbox-kontoen.
  5. Velg gamertagen din og logg på Xbox-kontoen din igjen.
  6. La være å merke av for alternativet Husk passord slik at passordet for Microsoft-kontoen din kreves hver gang du logger på.

Xbox One-konsoll

Slik fjerner du passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox One:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg gamertagen din for å logge på.
  4. Når du har logget på, går du tilbake til Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  5. Velg Innstillinger.
  6. Velg Alle innstillinger.
  7. Velg Konto, og deretter Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  8. Velg Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger.
  9. Bla mot høyre, og velg deretter Lås.