Åpne Microsoft-kontoen på nytt

Åpne Microsoft-kontoen på nytt Hvis du vil åpne Microsoft-kontoen din igjen, logger du på med e-postadressen og passordet.

Hvis du lukker Microsoft-kontoen, har du 60 dager til å ombestemme deg og åpne Microsoft-kontoen på nytt. Etter 60 dager slettes Microsoft-kontoen for godt, og du kan ikke lenger åpne den igjen. Se Slik avslutter du Microsoft-kontoen hvis du vil ha mer informasjon.

Åpne Microsoft-kontoen på nytt

Følg denne fremgangsmåten for å åpne Microsoft-kontoen på nytt:

1. Gå til account.microsoft.com, og logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Du blir bedt om å motta og angi en sikkerhetskode, slik at vi vet at vi åpner kontoen igjen for deg og bare deg. Når du har angitt sikkerhetskoden, åpnes kontoen din igjen.

Obs!

• Tid som gjenstår på abonnementet ditt, er tilgjengelig, men du får ikke tilbake tiden som er gått mens kontoen var avsluttet.
  • Hvis du deaktiverte automatisk fornyelse av Xbox Live-abonnementet, må du aktivere automatisk fornyelse på nytt ved å følge fremgangsmåten under Konfigurere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-abonnementer.
  • Hvis du avsluttet abonnementer helt, eller hvis abonnementstiden er utløpt, må du kjøpe abonnementet på nytt.

Xbox-profilen din, sammen med spill, musikk og videoer som er tilknyttet profilen, er tilgjengelig neste gang du logger på konsollen.

Obs!  Hvis du annullerte andre abonnementer eller tjenester tilknyttet kontoen før du avsluttet Microsoft-kontoen, må du kanskje aktivere de abonnementene på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kundestøttesidene til andre tjenester du bruker.