Du blir bedt om å oppdatere kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din

Det kan hende vi ber deg om å oppdatere informasjonen for Microsoft-kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din på konsollen. Dette skyldes at noe av informasjonen ikke ble tatt med da du opprettet kontoen.

Du kan bli bedt om å oppgi følgende når du prøver å logge på konsollen:

• Fornavn og etternavn: Dette gjør at vi kan gi deg en personlig brukeropplevelse på Xbox og andre Microsoft-tjenester. I tillegg bidrar det til å verifisere identiteten din hvis kontoen din blir misbrukt, eller hvis du glemmer passordet.
  • Fødselsdato: Xbox har globale retningslinjer som tilsier at brukere under 18 år må ha tillatelse fra foreldre for å kunne opprette en konto. I tillegg må vi overholde kravene til barns sikkerhet i USA og Sør-Korea. Derfor trenger vi en fødselsdato for alle kontoer.
  • Sikkerhetsinformasjon: Når du foretar sensitive økonomiske eller påloggingsrelaterte endringer på kontoen, må vi sørge for at det er du som utfører endringene. Dette gjør vi ved å sende deg en sikkerhetskode på SMS eller e-post.

Xbox One

Når du blir bedt om å oppdatere Microsoft-kontoinformasjonen mens du bruker Xbox One, følger du instruksjonene som vises på konsollen. Du kan også logge på Microsoft-kontoen på account.microsoft.com for å fullføre de nødvendige kontooppdateringene. Se instruksjonene nedenfor.

Xbox 360

Slik oppdaterer du Microsoft-kontoinformasjonen for Xbox 360:

1. Gå til account.microsoft.com i en nettleser.
  2. Logg om nødvendig på Microsoft-kontoen du vil endre.
    Obs! Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Slik legger du til navnet ditt:

1. Velg Rediger navn under Hei! på Konto-siden.
  2. Skriv inn for- og etternavnet, og velg deretter Lagre.

Slik legger du til fødselsdato:

1. Gå til Din informasjon.
  2. Velg Rediger de personlige opplysningene dine. Du kan bli bedt om å bekrefte identiteten din ved å angi passordet ditt på nytt eller angi en sikkerhetskode vi sender til den alternative e-postadressen din eller telefonen din.
  3. Endre fødselsdatoen, og velg deretter Lagre.

Vedrørende barnekontoer i enkelt områder

Hvis fødselsdatoen på en Microsoft-konto viser at den hører til et barn, er det ulike fremgangsmåter å følge i områder som USA og Republikken Korea samt andre områder som regulerer hva barn kan gjøre på nettet.

1. Logg på Familie-siden din med forelderens Microsoft-konto på nettstedet for Microsoft-konto.
  2. Velg Administrere profilinformasjonen til barnet mitt.
  3. Velg Rediger de personlige opplysningene til dette barnet, og følg deretter instruksjonene for barnekontoen du vil endre.

Legg til eller bekreft kontrollinformasjonen

Hvis du vil legge til eller bekrefte telefonnummeret eller den alternative e-postadressen du bruker til å bekrefte identiteten din, følger du denne fremgangsmåten:

1. Velg Sikkerhet.
  2. Velg Oppdater informasjon.
  3. Hvis du bruker et telefonnummer, velger du land, angir telefonnummer eller meldingsnummer i det tredje feltet, velger enten Tekstmelding eller Ring under Bekreft telefonnummer med og velger Neste.
    • Hvis du bruker en alternativ e-postadresse, angir du e-postadressen og velger Neste.
  4. Angi koden du mottok i tekstmeldingen eller e-postmeldingen som ble sendt til telefonnummeret eller e-postadressen du angav, velg Neste, og følge instruksjonene for å bekrefte identiteten din.