Logg på
Del denne siden

Feilmelding ved pålogging: "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Your account has been suspended due to a problem with your payment option

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et problem med betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.
  • Det har oppstått et problem med betalingsalternativet. Det kan for eksempel være at betalingsalternativet ditt er utløpt. Vi har derfor ikke kunnet belaste kredittkortet eller debetkortet ditt.
  • Automatisk fornyelse er slått på, og betalingsalternativet ditt er utløpt.

Når dette problemet oppstår, kan du ikke logge på Xbox Live.

Løsning

Kontroller at betalingsinformasjonen din er oppdatert og riktig, for å løse dette problemet. Slik gjør du det:

1. Gå til Abonnementer i en nettleser på Min konto.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre.
    Obs! Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, bruker du Løsning for tapt konto og passord.
  3. For Xbox Live velger du abonnementet du vil se, under Betalingsalternativ.
  4. Kontrollerer at informasjonen som vises samsvarer med informasjonen som brukes av banken eller kredittkortselskapet.

Hvis du må oppdatere faktureringsinformasjonen på nettet, kan du gå til Oppdatere faktureringsinformasjonen på nett.

Hvis du må oppdatere betalingsalternativene på nettet, kan du gå til Administrere betalingsalternativene dine på nett.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.