Feil ved pålogging til Xbox Live: Your account has been suspended

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Your account has been suspended

Det kan bety at kontoen din er sperret fordi vi ikke har vært i stand til å belaste kredittkortet eller betalingskortet ditt for fornyelse av medlemskap.

Obs! Du kan ikke bruke Xbox Live Gold-funksjoner før fornyelse av Xbox Live-medlemskapet er betalt.

Løsning

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kan løse dette problemet, kan du se Legge til eller endre betaling for et Xbox Live-medlemskap.