Feilmelding ved pålogging: "Your account has been suspended due to a problem with your payment option"

Du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Your account has been suspended due to a problem with your payment option

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et problem med betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.
  • Det har oppstått et problem med betalingsmåten. Det kan for eksempel være at betalingsalternativet ditt er utløpt. Vi har derfor ikke kunnet belaste kredittkortet eller debetkortet ditt.
  • Automatisk fornyelse er slått på, og betalingsalternativet ditt er utløpt.

Når dette problemet oppstår, kan du ikke logge på Xbox Live.

Løsning

Kontroller at betalingsinformasjonen din er oppdatert og riktig, for å løse dette problemet. Slik gjør du det:

1. Gå til http://commerce.microsoft.com.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Kontroller betalingsinformasjonen. Klikk for eksempel Payment options, og kontroller at betalingsalternativet ikke er utløpt. Deretter klikker du Billing info og kontrollerer at informasjonen samsvarer med informasjonen som brukes av banken eller kredittkortselskapet.
  4. Om nødvendig oppdaterer du betalingsalternativet eller betalingsinformasjonen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.