Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360

Du kan enkelt legge til eller fjerne Xbox-profilen din på en hvilken som helst Xbox 360-konsoll. Se feilsøkingstrinnene på denne siden for å finne ut hvordan du gjør det.

Obs! Xbox-profilen din er den samme for Xbox 360- og Xbox One-konsollen.

Legge til Xbox-profilen din på en Xbox 360

Det kan være du ønsker å bruke Xbox-profilen din på Xbox 360-konsollen til en venn for å spille flerspillerspill, eller legge den til igjen fordi den ble slettet fra din egen konsoll ved et uhell. Du kan også fjerne den fra en annen Xbox 360.

Her ser du hvordan du legger til Xbox-profilen din på en hvilken som helst Xbox 360-konsoll:

1. Trykk guideknappen på kontrolleren.
  2. Velg Last ned profil.

Obs!  Vises ikke Last ned profil? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X-knappen på kontrolleren for å logge av, og velg deretter Last ned profil.

3. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
Last ned profil er uthevet nederst på Last ned profil-skjermen på Xbox 360.
  1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke husker den, kan du se løsningen for tapt konto.
  2. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet ditt, må du tilbakestille det.
  3. Obs!  Hvis du har en barnekontoen, må du ha forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned Xbox-profilen din på Xbox 360.

4. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre Xbox-profilen din på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av Xbox-profilen.
  5. Når du har lastet ned Xbox-profilen, blir du spurt om du vil at konsollen skal huske passordet.
Last ned profil-skjermen på Xbox 360 med alternativet Husk passord uthevet.
  • Hvis du vil logge deg på uten å bli bedt om passordet hver gang, velger du alternativet Husk passord.

Husk at når du velger dette alternativet, kan alle andre som bruker konsollen din, logge på som deg og bruke kontoopplysningene dine. Dette omfatter eventuell kredittkortinformasjon du har lagret.

• La alternativet Husk passord være uavmerket hvis du vil at konsollen skal kreve et passord ved pålogging på kontoen din. Dette er lurt hvis konsollen er lett tilgjengelig for andre hjemme, eller hvis du har lastet ned Xbox-profilen din hjemme hos en venn.

Viktig!  Hvis du har lastet ned Xbox-profilen til en annen konsoll og velger alternativet Husk passord, kan du fjerne passordet eksternt, slik at Xbox-profilen ikke kan brukes av noen andre på den andre konsollen. Du kan finne ut hvordan ved å se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Fjerne Xbox-profilen din fra Xbox 360

Slik sletter du en hvilken som helst Xbox-profil fra Xbox 360-konsollen din:

1. Gå til innstillinger, og velg System.
  2. Velg Lagring.

Obs! Hvis du ikke kobler noen eksterne lagringsenheter til konsollen, velger du Harddisk. Hvis du bruker ekstern lagring, velger du All Devices.

3. Velg Profiles.
Alternativet Profiler er uthevet på Alle enheter-skjermen.
  1. Velg Xbox-profilen du vil slette.
  2. Velg Slett.
  3. Velge ett av følgende:
    • Slett kun profilen – Dette sletter Xbox-profilen, men ikke lagrede spill og prestasjoner.
    • Slett profil og elementer – Dette sletter profilen og tilknyttede lagrede spill og prestasjoner.