Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Bytte av spillerbildet på Xbox 360

Spillerbildet ditt er bildet som vises i profilen din, som venner og andre spillere kan se.

Denne siden viser hvordan du endrer spillerbildet for profilen din ved hjelp av Xbox 360-konsollen.

Slik endrer du spillerbildet

Slik bytter du spillerbildet på Xbox 360:

  1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
En finger trykker den store guideknappen nær midten av Xbox-kontrolleren.
  1. Velg Xbox Home.
  2. Velg Settings, og velg deretter Profile.
  3. Velg Edit Profile.
  4. Velg Gamer Picture.
  5. Velg Change Gamer Picture.
  6. Velg spillerbildet du ønsker å bruke fra bildene som blir vist.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bytte av spillerbildet på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden