Slik endrer du spillerbildet på Xbox One

Spillerbildet ditt er bildet som vises i profilen din, som venner og andre spillere kan se. Du kan velge et tilgjengelig spillerbilde eller bruke avataren din til å lage ditt eget spillerbilde.

Denne siden viser hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen ved hjelp av Xbox One-konsollen.

Obs! Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Slik endrer du spillerbildet

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til det øverste ikonet i guiden, og velg Vis profil.
  3. Velg Tilpass profil.
  4. Velg Endre spillerbilde.

Følg fremgangsmåten som vises for å velge et tilgjengelig spillerbilde eller opprette et spillerbilde ved hjelp av avataren din.