Endre spillerbildet på Xbox One

Alle profiler får et spillerbilde, som vises ved siden av gamertagen din. Du kan endre spillerbilde når du selv ønsker. Eller du kan laste opp et eget bilde.

Endre spillerbildet

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Logg på > Min profil.
  3. Velg Tilpass profil > Endre spillerbilde.
  4. Velg et spillerbilde.

Slik laster du opp et egendefinert bilde:

For å kunne laste opp et egendefinert bilde må du koble til en USB-enhet som inneholder bildet. Du kan også hente et bilde fra OneDrive (tilgjengelig i Store under Apper) hvis du har den installert på konsollen.

Obs! Egendefinerte bilder er bare tilgjengelige for voksnes Microsoft-kontoer.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Logg på > Min profil.
  3. Velg Tilpass profil > Endre spillerbilde. (Du må velge Bytt til spillerbilde først hvis du bytter ut avataren med et egendefinert bilde.)
  4. Velg Last opp et egendefinert bilde, og velg det du vil bruke, fra den tilkoblede enheten eller OneDrive.
  5. Velg Last opp.

Det kan ta litt tid før det egendefinerte bildet vises, mens vi kontrollerer at det er OK. (Hvis det ikke er OK, vises forrige spillerbilde eller avatar du brukte.)