Logg på
Del denne siden

Slik endrer du gamertagen for Xbox Live

Oversikt

Du kan enkelt endre navnet på Xbox Live-gamertagen. Hvis gamertagen ble opprettet for deg under den første Xbox Live-registreringen (du valgte ikke gamertagen selv), kan du endre gamertagen én gang gratis. Flere endringer av Xbox Live-gamertagen koster ekstra.

Løsninger

Endre gamertagen via en nettleser

1. I en nettleser går du til Endre gamertag på account.xbox.com.
  2. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen.
  3. Skriv inn den nye gamertagen, og klikk eller trykk Kontroller tilgjengelighet.
picture
  1. Når du finner en tilgjengelig gamertag, klikker du Bruk den!
    Obs! Du kan endre gamertagen én gang gratis. Flere endringer av Xbox Live-gamertagen koster ekstra.

Endre gamertagen på Xbox One

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. På den trådløse Xbox One-kontrolleren trykker du Xbox-knappen for å gå tilbake til Home.
picture
  1. Velg profilen din ved siden av Logg øverst på Hjem-skjermen.
  2. Hvis du ikke allerede er pålogget, velger du Velg denne personen for å logge på.
  3. Trykk menyknappen, og velg deretter Innstillinger.
picture
  1. Velg Om meg.
picture
  1. Velg Tilpass profil, og velg deretter Endre gamertag.
picture
  1. Velg en tilgjengelig gamertag, eller velg Make my own for å opprette din egen gamertag.
picture
picture
  1. Velg Enter når du er ferdig, og velg deretter Høres bra ut.
picture
  1. Når du ser gamertagen din, kan du velge Lukk.

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.

Endre gamertagen på Xbox 360

1. På Xbox 360-konsollen går du til social og velger Sign In or Out.
picture
  1. Velg profilen din for å logge på.
picture
  1. Gå til Settings og velg deretter Profile.
picture
  1. Velg Edit Profile.
picture
  1. Velg Gamertag.
picture
  1. Velg Enter New Gamertag.
picture
  1. Skriv inn en ny gamertag (opptil 15 tegn), og velg Done.
picture

Hvis gamertagen du legger inn, allerede er tatt, blir du bedt om å prøve en annen gamertag.

1. Når du har skrevet inn eller valgt en ny gamertag, velger du Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.

Endre gamertag i Xbox-appen på Windows 10

Du kan endre gamertagen én gang gratis. Hvis du ikke har endret den før, kan du endre den i Xbox-appen på Windows 10. Hvis du har endret den før, kan du gå til account.xbox.com for å betale og endre gamertagen. Se Endre gamertagen via en nettleser.

1. Gå til Xbox-appen i Windows 10 og logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen.
  2. Velg spillerbildet ditt øverst til venstre på appens startskjerm.
picture
  1. Velg Tilpass på banneret øverst på profilskjermen.
picture
  1. Velg Endre gamertag.
picture
  1. Skriv inn den foretrukne gamertagen, og velg Kontroller tilgjengelighet.
picture
  1. Når du finner en tilgjengelig gamertag, velger du Bruk den.
    Når du bekrefter den nye gamertagen, brukes endringen i hele Xbox. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.