Endre gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen

Oversikt

Innen 30 dager fra du har opprettet gamertagen, kan du endre den én gang gratis. Du kan gjøre dette ved å logge på kontoen din på live.xbox.com, klikke Vis profilen min, klikke REDIGER MIN PROFIL og deretter klikke Endre gamertag.

Hvis det er mer enn 30 dager siden du opprettet gamertagen, må du bruke Xbox-konsollen for å endre den, og det påløper en avgift. Hvis du vil gjøre dette, følger du trinnene på denne siden.

Løsninger

Endre gamertagen på Xbox One

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. På den trådløse Xbox One-kontrolleren trykker du Xbox-knappen for å gå tilbake til Home.
picture
  1. Velg profilen din på Home-skjermen.
  2. Velg My profile.
picture
  1. Velg Set gamertag.
picture
  1. Velg en tilgjengelig gamertag, eller velg Make my own for å opprette din egen gamertag.
picture
picture
  1. Klikk Sounds good når du er ferdig.
picture
  1. Når du ser gamertagen din, kan du velge Close.
picture

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.

Endre gamertagen på Xbox 360

1. På Xbox 360-konsollen går du til social og velger Sign In or Out.
picture
  1. Velg profilen din for å logge på.
picture
  1. Gå til Settings og velg deretter Profile.
picture
  1. Velg Edit Profile.
picture
  1. Velg Gamertag.
picture
  1. Velg Enter New Gamertag.
picture
  1. Skriv inn en ny gamertag (opptil 15 tegn), og velg Done.
picture

Hvis gamertagen du legger inn, allerede er tatt, blir du bedt om å prøve en annen gamertag.

1. Når du har skrevet inn eller valgt en ny gamertag, velger du Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.