Slik endrer du gamertagen for Xbox Live på Xbox 360 eller Xbox One

Oversikt

Du kan enkelt endre navnet på Xbox Live-gamertagen. Hvis gamertagen ble opprettet for deg under den første Xbox Live-registreringen (du valgte ikke gamertagen selv), kan du endre gamertagen én gang gratis. Flere endringer av Xbox Live-gamertagen koster ekstra.

Slik endrer du den automatisk genererte gamertagen gratis: Logg på kontoen din på live.xbox.com, klikk Vis profilen min, klikk REDIGER MIN PROFIL, og klikk deretter Endre gamertag.

Løsninger

Endre gamertagen på Xbox One

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. På den trådløse Xbox One-kontrolleren trykker du Xbox-knappen for å gå tilbake til Home.
picture
  1. Velg profilen din ved siden av Logg øverst på Hjem-skjermen.
  2. Hvis du ikke allerede er pålogget, velger du Velg denne personen for å logge på.
  3. Trykk menyknappen, og velg deretter Innstillinger.
picture
  1. Velg Om meg.
picture
  1. Velg Tilpass profil, og velg deretter Endre gamertag.
picture
  1. Velg en tilgjengelig gamertag, eller velg Make my own for å opprette din egen gamertag.
picture
picture
  1. Velg Enter når du er ferdig, og velg deretter Høres bra ut.
picture
  1. Når du ser gamertagen din, kan du velge Lukk.

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsalternativet som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.

Endre gamertagen på Xbox 360

1. På Xbox 360-konsollen går du til social og velger Sign In or Out.
picture
  1. Velg profilen din for å logge på.
picture
  1. Gå til Settings og velg deretter Profile.
picture
  1. Velg Edit Profile.
picture
  1. Velg Gamertag.
picture
  1. Velg Enter New Gamertag.
picture
  1. Skriv inn en ny gamertag (opptil 15 tegn), og velg Done.
picture

Hvis gamertagen du legger inn, allerede er tatt, blir du bedt om å prøve en annen gamertag.

1. Når du har skrevet inn eller valgt en ny gamertag, velger du Yes, use this gamertag.
picture

Når du har bekreftet den nye gamertagen, vises endringen i hele Xbox Live, og betalingsmåten som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, blir belastet. Du trenger ikke fortelle vennene dine at du har endret gamertag – vennelistene deres oppdateres automatisk.