Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Oppdatere profilen på Xbox One

Her er enkelte vanlige ting du kan gjøre i profilen:

  • Endre spillerbildet og gamertagen
  • Opprette eller endre avataren
  • Endre profilfargen
  • Legge til eller endre sted og biografi
  • Endre personverninnstillingene
  • Vises som avlogget

Slik viser du profilen din:

  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg spillerbildet, trykk på A-knappen , og velg deretter Min profil.

Her kan du velge det du vil endre.

Obs!  Hvis det ble opprettet en gamertag for deg ved første konfigurering (det vil si at du ikke valgte den), kan du endre den én gang uten ekstra kostnad. Etter dette må du betale for hver endring.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Oppdatere profilen på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden