Feilmeldingen "Your Xbox Live membership information isn't valid" vises når du prøver å logge på Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Your Xbox Live membership information isn't valid.

Dette kan bety at Xbox Live-profilen er blitt eksternt beskyttet eller endret på Xbox.com. Les denne siden for å finne mulige løsninger.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

• Hvis Xbox Live-profilen er blitt endret: Hvis Xbox Live-profilen er blitt eksternt beskyttet eller endret på Xbox.com, kan du løse dette problemet ved å laste ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen der du prøver å logge på Xbox Live. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.
  • Hvis Xbox Live-profilen ikke er passordbeskyttet: Hvis du ikke har passordbeskyttet Xbox Live-profilen din, kan Xbox Live-kontoen være kompromittert.