Flytte Xbox-profilen til en annen Xbox 360-konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet

Av og til kan det hende du vil fjerne Xbox-profilen din fra Xbox 360-konsollen og flytte den til en annen Xbox 360-konsoll. Det kan for eksempel hende du vil bruke profilen på konsollen til en venn.

Du kan flytte Xbox-profilen mellom konsoller på to ulike måter. Én måte er å laste den ned til den andre konsollen ved å følge instruksjonene på Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360.

En annen måte er å bruke en minnepinne eller Xbox 360-minneenhet. Denne siden beskriver denne metoden samt hvordan du gjenoppretter Xbox-profilen på din egen konsoll når du er ferdig med å spille hos en venn. Slik gjør du det:

Trinn 1: Fjern Xbox-profilen fra konsollen

1. Sett inn en minnepinne eller koble til en Xbox 360-minneenhet (bare original Xbox 360-konsoll) i konsollen.
  2. Gå til Settings, og velg deretter System.
  3. Velg Lagring
  4. Velg Alle enheter.
  5. Velg Profiles, og velg deretter Xbox-profilen din.
  6. Velg Flytt.

Obs!  Denne prosessen fjerner Xbox-profilen permanent fra konsollen din. Du kan flytte profilen tilbake til konsollen senere ved å følge instruksjonene i trinn 2.

7. Velg minnepinnen eller minneenheten som du vil flytte Xbox-profilen til.
  8. Når den er flyttet, tar du ut minnepinnen eller minneenheten fra konsollen, og flytter den til den andre konsollen.

Viktig! Når du flytter Xbox-profilen til en annen konsoll, vil du bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen. Kravet om passord er for å beskytte sikkerheten til kontoen din hvis du mister eller blir frastjålet lagringsenheten. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du passordbeskytter Xbox-profilen, kan du se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Trinn 2: Flytt Xbox-profilen tilbake til konsollen

Når du er ferdig med å spille på konsollen til vennen din, tar du med deg minnepinnen eller minneenheten hjem og kobler den til konsollen din. Hvis du vil flytte Xbox-profilen din tilbake til harddisken, går du tilbake til Innstillinger, velger System, velger Lagring og følger instruksjonene.