Slik konverterer du en frakoblet profil til en gamertag

Oversikt

Hvis du vil konvertere en frakoblet profil til en gamertag, må du sørge for at du har en Microsoft-konto som for tiden ikke er knyttet til en annen gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du finne ut hvordan du oppretter en på siden Administrere Microsoft-kontoen.

Konverter en frakoblet profil til en gamertag

1. Logg på profilen du vil konvertere fra en frakoblet profil til en gamertag.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Profile.
  3. Velg Join Xbox Live.
  4. Skriv inn fornavnet ditt.
  5. Skriv inn Microsoft-kontoen din.
  6. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
  7. Kontroller informasjonen på skjermen.
  8. Bekreft de nåværende innstillingene for personvern.
  9. Les gjennom vilkårene for bruk.

Når du har fullført trinnene, blir du tildelt en gamertag. Du kan endre den gratis én gang ved å følge fremgangsmåten på siden Slik endrer du gamertag for Xbox Live.