Slik konverterer du en frakoblet profil til en gamertag

Oversikt

Hvis du vil konvertere en frakoblet profil til en gamertag, må du sørge for at du har en Microsoft-konto som for tiden ikke er knyttet til en annen gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du besøke Administrere Microsoft-kontoen for å finne ut hvordan du oppretter en.

Konverter en frakoblet profil til en gamertag

Xbox 360:

1. Logg på profilen du vil konvertere fra en frakoblet profil til en gamertag.
  2. Gå til Innstillinger, og velg deretter Profil.
  3. Velg Bli med i Xbox Live.
  4. Skriv inn fornavnet ditt.
  5. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  6. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
  7. Kontroller informasjonen på skjermen.
  8. Bekreft de nåværende innstillingene for personvern.
  9. Les gjennom vilkårene for bruk.

Xbox One:

Hvis du vil opprette en frakoblet profil på Xbox One-konsollen, bruker du Logg på Xbox Live på Xbox One-løsningen, og velger Jeg har en Microsoft-konto, men jeg må opprette en ny gamertag. Følg instruksjonene for å opprette en ny gamertag.

Når du har fullført trinnene, blir du tildelt en gamertag. Du kan endre den én gang gratis. Se Slik endrer du gamertagen for Xbox Live på Xbox 360 eller Xbox One hvis du vil ha mer informasjon.