Logg på
Del denne siden

Konvertere en frakoblet Xbox 360-profil til en gamertag

Hvis du vil konvertere en frakoblet profil til en gamertag, må du sørge for at du har en Microsoft-konto som ikke er knyttet til en annen gamertag. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du se Vanlige spørsmål om å administrere Microsoft-kontoen for å finne ut hvordan du oppretter en.

Konverter en frakoblet profil til en gamertag

Obs!  Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig for barnekontoer. Vi jobber med å finne en løsning. Prøv på nytt senere.

1. Logg på profilen du vil konvertere fra en frakoblet profil til en gamertag.
  2. Gå til Innstillinger, og velg deretter Profil.
  3. Velg Bli med i Xbox Live.
  4. Skriv inn fornavnet ditt.
  5. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  6. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen.
  7. Kontroller informasjonen på skjermen.
  8. Bekreft de gjeldende innstillingene for personvern.
  9. Les gjennom Vilkår for bruk, og velg deretter Jeg godtar.

Obs!  Når du følger denne fremgangsmåten, overføres poengsummen fra den frakoblede profilen til Xbox Live-profilen.