Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll

Spill hvor som helst

Med den nyeste versjonen av Xbox-konsollprogramvaren er det enklere å bruke Xbox Live-profilen (gamertag) på flere konsoller (for eksempel når du er hos en venn eller spiller på en annen konsoll hjemme).

Bruke Xbox Live-profilen på flere konsoller

Du kan bruke profilen på flere konsoller på to ulike måter:

1. Last ned profilen fra Xbox Live (anbefales)
  2. Flytt profilen til en annen konsoll ved hjelp av en bærbar lagringsenhet (flash-enhet eller minneenhet).

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned eller flytter profilen, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

Profilforbedringer og -endringer

Nyeste konsollprogramvare
picture

Den nyeste konsollprogramvaren omfatter følgende profilforbedringer og -endringer:

• Du kan laste ned Xbox Live-profilen til flere konsoller. Men du kan bare logge på én profil om gangen.
  • Profilen oppdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live når du logger på eller av profilen.
  • Du kan angi om passordet for Microsoft-kontoen skal kreves eller ikke på en hvilken som helst konsoll (dette er med på å beskytte kontoen din). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.
  • Hvis du sist logget på profilen din fra en annen konsoll, ser du en melding om dette når du logger på. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll.
  • Det tar mye kortere tid å laste ned profilen din (kalt "recover" i tidligere versjoner av konsollprogramvaren).

Passordbeskyttelse av profilen

På grunn av at profiler nå enkelt kan brukes på flere konsoller har vi lagt til passordbeskyttelse for å hjelpe deg å beskytte Xbox Live-kontoen din så godt som mulig. Når en profil er passordbeskyttet, må du vite passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Obs!  Hvis du har glemt Microsoft-kontoen eller passordet, kan du se Finne Microsoft-kontoen eller passordet. Hvis du vil endre kontoinformasjonen din, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.

Profil lastet ned fra Xbox Live

Når du har lastet ned Xbox Live-profilen til en konsoll, blir du spurt om du vil at konsollen skal huske passordet. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du angir om et passord skal kreves eller ikke, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Profil som er flyttet ved hjelp av en bærbar lagringsenhet

Hvis du flytter Xbox Live-profilen til en minnepinne eller minneenhet, blir du alltid bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din (på den bærbare lagringsenheten). I tidligere versjoner av konsollprogramvaren var det ikke påkrevd å bruke Microsoft-kontoen din. Kravet om passord kan ikke endres og er beregnet på å beskytte sikkerheten til kontoen din hvis du mister eller blir frastjålet lagringsenheten.