Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll

Spill hvor som helst

Den nyeste versjonen av Xbox-konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen (gamertagen) på flere konsoller. Du kan for eksempel bruke profilen når du er hos en venn eller på en annen konsoll hjemme.

Bruke Xbox Live-profilen på flere konsoller

Du kan bruke profilen på flere konsoller på to ulike måter:

1. Last ned profilen fra Xbox Live (anbefales).
  2. Flytt profilen til en annen konsoll ved hjelp av en bærbar lagringsenhet, som en minnepinne eller minneenhet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned eller flytter profilen, kan du se Administrere gamertag og profil.

Profilforbedringer og -endringer

picture

Den nyeste konsollprogramvaren omfatter følgende profilforbedringer og -endringer:

• Du kan laste ned Xbox Live-profilen til flere konsoller. Men du kan bare logge på én profil om gangen. Se Administrere gamertag og profil.
  • Profilen oppdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live. Dette skjer hver gang du logger på eller av profilen.
  • For å beskytte kontoen kan du angi om Microsoft-kontopassordet ditt skal kreves på en hvilken som helst konsoll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.
  • Hvis du sist logget på profilen din fra en annen konsoll, ser du en melding om dette når du logger på. Se Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll.
  • Det tar betydelig kortere tid å laste ned profilen din.

Passordbeskyttelse av profilen

På grunn av at profiler er enkle å bruke på flere konsoller, har vi lagt til passordbeskyttelse for å hjelpe deg å beskytte Xbox Live-kontoen din så godt som mulig. Når en profil er passordbeskyttet, må du vite passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Obs!  Hvis du har glemt e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du vil endre kontoinformasjonen din, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.

Profil lastet ned fra Xbox Live

Når du har lastet ned Xbox Live-profilen til en konsoll, kan du få konsollen til å huske passordet hvis du ønsker det. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du beskytter passordet, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Profil som er flyttet ved hjelp av en bærbar lagringsenhet

Hvis du flytter Xbox Live-profilen ved å bruke en minnepinne eller minneenhet, ber konsollen deg om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på den bærbare lagringsenheten. I tidligere versjoner av konsollprogramvaren var det ikke påkrevd å bruke Microsoft-kontoen din. Kravet om passord er permanent og beskytter sikkerheten til kontoen din hvis du mister eller blir frastjålet lagringsenheten.