Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll

Det er enkelt å bruke Xbox-profilen på flere konsoller. Du kan for eksempel bruke Xbox-profilen når du er hos en venn eller på en annen konsoll hjemme.

Flytte Xbox-profilen fra én konsoll til en annen

Før du kan bruke Xbox-profilen på en annen konsoll, må du enten laste den ned til en annen konsoll fra Xbox Live-tjenesten eller fra en annen bærbar lagringsenhet, for eksempel en flash-enhet eller minneenhet.

Obs!

• Du kan laste ned Xbox-profilen til flere konsoller. Men du kan bare logge på én profil om gangen.
  • Xbox-profilen oppdateres automatisk på konsollen og på Xbox Live. Dette skjer hver gang du logger på eller av profilen.
  • Hvis du brukte en annen konsoll forrige gang du logget på profilen, vises en melding om dette når du logger på. Se meldingen «Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll».

Laste ned Xbox-profilen fra Xbox Live-tjenesten (anbefales)

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Xbox-profilen fra Xbox Live-tjenesten, kan du se følgende:

Laste ned Xbox-profilen til en bærbar lagringsenhet, for eksempel en flash-enhet eller minneenhet

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Xbox-profilen til en bærbar lagringsenhet, for eksempel en flash-enhet eller minneenhet, kan du se Flytte Xbox-profilen til en annen Xbox 360-konsoll ved hjelp av en flash-enhet eller minneenhet.

Obs!

• Denne metoden er ikke tilgjengelig for Xbox One-konsollen.
  • Hvis du flytter Xbox-profilen ved å bruke en minnepinne eller minneenhet, ber konsollen deg om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på den bærbare lagringsenheten. Kravet om passord er permanent og beskytter sikkerheten til kontoen din hvis du mister eller blir frastjålet lagringsenheten.