Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll

Spill hvor som helst

Den nyeste versjonen av Xbox-konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen (gamertagen) på flere konsoller. Du kan for eksempel bruke profilen når du er hos en venn eller på en annen konsoll hjemme.

Bruke Xbox Live-profilen på flere konsoller

Du kan bruke profilen på flere konsoller på to ulike måter:

1. Last ned profilen fra Xbox Live (anbefales).
  2. Flytt profilen til en annen konsoll ved hjelp av en bærbar lagringsenhet, som en minnepinne eller minneenhet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned eller flytter profilen, kan du se Støtte for administrering av profil.

Profilforbedringer og -endringer

Hjem-skjermen på Xbox One

Den nyeste konsollprogramvaren omfatter følgende profilforbedringer og -endringer:

Passordbeskyttelse av profilen

På grunn av at profiler er enkle å bruke på flere konsoller, har vi lagt til passordbeskyttelse for å hjelpe deg å beskytte Xbox Live-kontoen din så godt som mulig. Når en profil er passordbeskyttet, må du vite passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Obs!  Hvis du har glemt e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord. Hvis du vil endre kontoinformasjonen din, kan du se Vanlige spørsmål for Microsoft-konto.

Profil lastet ned fra Xbox Live

Når du har lastet ned Xbox Live-profilen til en konsoll, kan du få konsollen til å huske passordet hvis du ønsker det. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du beskytter passordet, kan du se Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen.

Profil som er flyttet ved hjelp av en bærbar lagringsenhet

Hvis du flytter Xbox Live-profilen ved å bruke en minnepinne eller minneenhet, ber konsollen deg om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på den bærbare lagringsenheten. I tidligere versjoner av konsollprogramvaren var det ikke påkrevd å bruke Microsoft-kontoen din. Kravet om passord er permanent og beskytter sikkerheten til kontoen din hvis du mister eller blir frastjålet lagringsenheten.