Logge på en annen Xbox One-konsoll

Det er enkelt å få tilgang til spill- og konsolldataene som er lagret i nettskyen, fra en annen Xbox One-konsoll. Du trenger bare å logge på. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen din for å logge på.
  4. Når du har logget på, blar du mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  5. Velg Legg til ny.
  6. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret du bruker til å logge på Microsoft-kontoen.
  7. Oppgi passordet. Hvis du har glemt det, velger du Jeg har glemt passordet, og deretter følger du instruksjonene for å gjenopprette kontoen.
  8. Gå gjennom sammendraget av personvernerklæringen, og velg deretter Neste.
  9. Velg Pålogging og sikkerhetsinnstillinger.
    Obs!  Hvis dette ikke er konsollen din, kan det være aktuelt å velge Lås, slik at det kreves et passord for å logge på. Dermed kan ingen andre bruke kontoen din hvis du vil la den være på denne konsollen til senere bruk.
  10. Sjekk hvordan du ser ut på Xbox, og velg deretter Neste.
  11. Velg fargen din, og velg deretter Neste.
    Obs!  Innstillingen du bruker hjemme, vises med en avmerket boks.
  12. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen.

Hvis du ikke har lagret passordet på denne konsollen, kan du ganske enkelt logge av når du er ferdig å spille. Neste gang du bruker denne konsollen, må du logge på med legitimasjonen for Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis du ikke forventer å bruke denne konsollen igjen, kan du fjerne profilen ved å følge fremgangsmåten i Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.