Logge på en annen Xbox One-konsoll

Det er enkelt å få tilgang til spill- og konsolldataene som er lagret i skyen, fra en annen Xbox One-konsoll. Du trenger bare å logge på.

Merk Hvis du ikke husker Microsoft-kontoen som er knyttet til profilen din, se Løsning for tapt konto. Hvis du ikke husker passordet som er knyttet til profilen din, se Løsning for glemt passord.

For å kunne logge på kontoen din på en annen Xbox One-konsoll må du først laste ned profilen din. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Rull nedover, og velg Legg til og administrer.
  3. Velg Legg til ny.
    Obs! Du oppretter ikke en ny konto når du velger dette alternativet. Du legger bare til den eksisterende profilen til Xbox One-konsollen.
  4. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret du bruker til å logge på Microsoft-kontoen.
  5. Oppgi passordet. Hvis du har glemt det, velger du Jeg har glemt passordet, og deretter følger du instruksjonene for å gjenopprette kontoen.
  6. Gå gjennom sammendraget av personvernerklæringen, og velg deretter Neste.
  7. Velg Pålogging og sikkerhetsinnstillinger.
    Obs! Hvis dette ikke er konsollen din, kan det være aktuelt å velge Lås, slik at det kreves et passord for å logge på. Dermed kan ingen andre bruke kontoen din hvis du vil la den være på denne konsollen til senere bruk.
  8. Sjekk hvordan du ser ut på Xbox, og velg deretter Neste.
  9. Velg fargen din, og velg deretter Neste.
    Obs! Innstillingen du bruker hjemme, vises med en avmerket boks.
  10. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Hjem for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  11. Rull mot venstre fra Hjem, finn og velg gamertagen din, og velg deretter Logg på.

Hvis du ikke har lagret passordet på denne konsollen, kan du ganske enkelt logge av når du er ferdig å spille. Neste gang du bruker denne konsollen, må du logge på med legitimasjonen for Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du ikke forventer å bruke denne konsollen igjen, kan du fjerne profilen ved å følge fremgangsmåten i Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.