Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360

Denne siden forklarer hvordan du flytter Xbox Live-kontoen, inkludert gamertag, prestasjoner, innhold og så videre, til en annen Microsoft-konto ved å bruke Xbox 360-konsollen.

Obs!

• Denne fremgangsmåten kan bare utføres på en Xbox 360-konsoll. Den er foreløpig ikke tilgjengelig på Xbox One.
  • Samtykke fra foreldre kreves hvis du vil flytte Xbox-profilen for et barn til en ny Microsoft-konto.

Emner

Betingelser som må oppfylles før du kan flytte Xbox Live-profilen

Gjeldende Microsoft-konto:

1. Den gjeldende Microsoft-kontoen kan ha et Xbox Live- eller Xbox Music-abonnement tilknyttet, men ingen andre abonnementer (for eksempel Office 365). Logg på på commerce.microsoft.com for å se om dette er tilfelle.
  2. Den gjeldende Microsoft-kontoen har bare én faktureringskonto tilknyttet. Hvis du noensinne har gjort kjøp i flere land, har abonnementer som Office 365, eller har kjøpt en app via Windows Store, har du kanskje flere faktureringskontoer. Gå til commerce.microsoft.com for å finne det ut.
  3. Gjenstående midler på den gjeldende Microsoft-kontoen flyttes ikke med gamertagen. Du kan bruke midlene og ta med deg det relaterte innholdet, eller du kan velge å la midlene være igjen hvis saldoen er under USD 50,00 (eller tilsvarende i lokal valuta).
  4. Gamertagen er ikke flyttet innen de siste 30 dagene. Dette inkluderer nye gamertager som er lastet ned fra Xbox Live. Hvis du prøver å flytte en gamertag før det har gått 30 dager siden forrige gang du flyttet den, får du feilmeldingen "Sorry, we can't change your Microsoft account right now".

Microsoft-målkonto:

1. Microsoft-målkontoen kan ikke allerede ha en Xbox Live-profil og gamertag tilknyttet. Logg på øverst på en Xbox.com-side (for eksempel denne) for å finne ut om dette er tilfelle. Hvis det står "Hvis du vil fortsette, oppretter du en Xbox-profil" på skjermen, har ikke kontoen en gamertag.
    Viktig!  Ikke opprett en profil her. Velg Avbryt for å forlate denne siden.
  2. Microsoft-målkontoen kan ikke allerede ha en faktureringskonto eller et ikke-Xbox-abonnement tilknyttet. (Eksempler omfatter Office 365, betalt OneDrive-lagringsplass og tidligere kjøp i Windows Store.)

Opprette en ny Microsoft-konto (om nødvendig)

Hvis du ikke allerede har Microsoft-kontoen du vil overføre gamertagen til, kan du gå til account.live.com og klikke Registrer deg nå. (Hvis du er logget på en Microsoft-konto, må du først logge av.) Følg instruksjonene for å opprette en ny konto.

Flytte Xbox-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360

Hvis både den gjeldende Microsoft-kontoen og Microsoft-målkontoen oppfyller betingelsene ovenfor, kan du flytte Xbox-profilen og gamertagen på følgende måte:

1. Logg på profilen din på Xbox 360-konsollen.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
  3. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
  4. Velg Change Microsoft account, og velg deretter Yes.
  5. Angi passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen, og velg deretter Sign in.
  6. Angi e-postadressen og passordet for den nye Microsoft-kontoen du vil knytte til gamertagen, og velg deretter Sign in.
  7. Velg Yes, change hvis du vil fortsette.
  8. Velg Update Contact Information hvis du vil oppdatere kontaktinformasjonen, eller velg Done for å avslutte.

Løse feilkode 8014013, "The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account"

Hvis du får feilkoden 8014013 når du prøver å flytte gamertagen til en annen Microsoft-konto, har målkontoen allerede en Xbox-profil og gamertag tilknyttet. Du kan finne ut hvordan du fjerner denne Microsoft-kontoen, ved å se Feil 80154013: "This Microsoft account already has an Xbox membership."

Obs!  For å kunne løse dette problemet må du bruke en annen Microsoft-konto enn den gjeldende Microsoft-kontoen, og dermed må du kanskje opprette en ny Microsoft-konto.