Flytte en gamertag til en annen Microsoft-konto

Oversikt

Du kan endre Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
picture
  1. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
  2. Velg Microsoft account (Windows Live IDen din er Microsoft-kontoen din.)
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du allerede har en annen Microsoft-konto, velger du Yes.
    • Hvis du ikke har en annen Microsoft-konto, går du til accounts.live.com og klikker Sign up. Når du har fått satt opp ny Microsoft-konto, velger du Yes og går til neste trinn.
  4. Angi passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen, og velg Sign in.
  5. Angi e-postadressen og passordet for den nye Microsoft-kontoen du vil knytte til gamertagen, og velg deretter Sign in.
  6. Velg Yes, Change for å endre Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen.
  7. Velg Update Contact Information hvis du vil oppdatere kontaktopplysningene, eller velg Done for å avslutte.

Obs!

• Hvis du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen (eller Xbox Music-tagen) fra én Microsoft-konto til en annen Microsoft-konto som allerede er koblet til en annen Xbox Live-gamertag, får du følgende feilmelding:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you’re switching to is already linked to another Xbox account.

Før du kan flytte gamertagen i dette tilfellet, må du først fjerne den eksisterende gamertagen fra Microsoft-kontoen du vil bruke. Slik gjør du det:

1. Vurder følgende scenario:
      • Gamertag A er koblet til Microsoft-konto 1.
      • Gamertag B er koblet til Microsoft-konto 2.

I dette scenariet er gamertagen Gamertag B, og du vil flytte den til Microsoft-konto 1.

2. Opprett en ny Microsoft-konto på accounts.live.com. Du trenger bare denne kontoen midlertidig for å flytte gamertager.
      Eksempel:
      • Gamertag A er koblet til Microsoft-konto 1.
      • Gamertag B er koblet til Microsoft-konto 2.
      • Microsoft-konto 3 er ledig.
    3. Flytt gamertagen som er koblet til Microsoft-kontoen du vil bruke, til Microsoft-kontoen du opprettet i trinn 3.
      Eksempel:
      • Microsoft-konto 1 er nå ledig.
      • Gamertag B er fortsatt koblet til Microsoft-konto 2.
      • Gamertag A er nå koblet til Microsoft-konto 3.
    4. Flytt gamertagen til Microsoft-kontoen du vil bruke.
      Eksempel:

• Gamertag B er nå koblet til Microsoft-konto 1.
      • Microsoft-konto 2 er nå ledig.
      • Gamertag A er fortsatt koblet til Microsoft-konto 3.
    5. Du må vente 30 dager for å fullføre gamertagflyttingen mellom de to opprinnelige Microsoft-kontoene. Etter 30 dager flytter du Gamertag A fra Microsoft-konto 3 til Microsoft-konto 2.
      • Gamertag B er fortsatt koblet til Microsoft-konto 1.
      • Gamertag A er nå koblet til Microsoft-konto 2.
      • Microsoft-konto 3 er nå ledig.
    6. Annullere Microsoft-kontoen du opprettet i trinn 2.
      Eksempel:

• Gamertag B er nå koblet til Microsoft-konto 1.
      • Gamertag A er fortsatt koblet til Microsoft-konto 3.
      • Microsoft-konto 3 er annullert.
  • Når du flytter til en ny Microsoft-konto, overføres ikke de nåværende midlene i den opprinnelige Microsoft-kontoen til den nye Microsoft-kontoen.
  • Du kan flytte en gamertag til en annen Microsoft-konto bare én gang hver 30. dag.
    • Dette inkluderer nye gamertager som er lastet ned fra Xbox Live.
    • Hvis du forsøker å flytte en gamertag før det har gått 30 dager siden forrige gang du flyttet den, får du følgende feilmelding:

Sorry, we can't change your Microsoft account right now.

• Hvis du vil endre Microsoft-kontoen som er knyttet til en barnekonto, må du oppgi Microsoft-kontoinformasjonen for voksenkontoen som har foreldrekontroll.
  • Du kan velge om det skal kreves passord for Microsoft-kontoen for å logge på Xbox Live. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.