Logg på
Del denne siden

Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360

Denne siden forklarer hvordan du flytter Xbox Live-profilen, inkludert gamertag, prestasjoner, innhold og så videre, til en annen Microsoft-konto ved å bruke Xbox 360-konsollen.

Obs!

• Denne prosessen er foreløpig ikke tilgjengelig på Xbox One. Den kan bare utføres på en Xbox 360-konsoll.
  • Samtykke fra foreldre kreves hvis du vil flytte Xbox-profilen for et barn til en ny Microsoft-konto.

Emner

Betingelser som må oppfylles før du kan flytte Xbox Live-profilen

Gjeldende Microsoft-konto:

• Gjenstående midler på den gjeldende Microsoft-kontoen flyttes ikke med gamertagen. Du må bruke midlene før du kan overføre gamertagen.
  • Gamertagen er ikke opprettet eller endret innen de siste 30 dagene. Hvis du prøver å flytte en gamertag før det har gått 30 dager siden du opprettet eller endret den, får du feilmeldingen "Beklager, vi kan ikke endre din Microsoft-konto akkurat nå".
  • Gamertagen er ikke flyttet innen de siste 30 dagene. Hvis du prøver å flytte en gamertag før det har gått 30 dager siden forrige gang du flyttet den, får du feilmeldingen "Beklager, vi kan ikke endre din Microsoft-konto akkurat nå".
  • Den gjeldende Microsoft-kontoen kan ha et Xbox Live- eller Xbox Music-abonnement tilknyttet, men ingen andre abonnementer (for eksempel Office 365). Logg på på account.microsoft.com for å se om dette er tilfelle.
  • Den gjeldende Microsoft-kontoen har bare én faktureringskonto tilknyttet. Hvis du noensinne har gjort kjøp i flere land, har abonnementer som Office 365, eller har kjøpt en app via Windows Store, har du kanskje flere faktureringskontoer. Gå til account.microsoft.com for å finne det ut.

Microsoft-målkonto:

• Følgende kan ikke være tilknyttet målkontoen:
    • En Xbox Live-profil
    • En gamertag
    • En faktureringskonto eller et abonnement
    • Et Office 365-abonnement
    • Betalt OneDrive-lagringsplass
    • Tidligere kjøp fra Windows Store
    • Andre ikke-Xbox-abonnementer

Obs! Det er ikke mulig å slå sammen gamertagen din med en annen, allerede eksisterende Microsoft-konto som tidligere har hatt et abonnement. Den beste måten å overføre gamertagen på, er ved å opprette en ny Microsoft-konto.

Opprette en ny Microsoft-konto (om nødvendig)

Hvis du ikke allerede har Microsoft-kontoen du vil overføre gamertagen til, kan du gå til account.live.com og klikke Registrer deg nå. (Hvis du er logget på en eksisterende Microsoft-konto, må du først logge av.) Følg instruksjonene for å opprette en ny konto.

Flytte Xbox-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360

Hvis både den gjeldende Microsoft-kontoen og Microsoft-målkontoen oppfyller betingelsene ovenfor, kan du flytte Xbox-profilen og gamertagen på følgende måte:

1. Logg på profilen din på Xbox 360-konsollen.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
  3. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
  4. Velg Change Microsoft account, og velg deretter Yes.
  5. Angi passordet for Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen, og velg deretter Sign in.
  6. Angi e-postadressen og passordet for den nye Microsoft-kontoen du vil knytte til gamertagen, og velg deretter Sign in.
  7. Velg Yes, change hvis du vil fortsette.
  8. Velg Update Contact Information hvis du vil oppdatere kontaktinformasjonen, eller velg Done for å avslutte.

Løse feilkode 8014013, "The Microsoft account you're switching to is already linked to another Xbox account"

Hvis du får feilkoden 8014013 når du prøver å flytte gamertagen til en annen Microsoft-konto, har målkontoen allerede en Xbox-profil og gamertag tilknyttet. Du kan finne ut hvordan du fjerner denne Microsoft-kontoen, ved å se Feil 80154013: "This Microsoft account already has an Xbox membership."

Obs!  For å kunne løse dette problemet må du bruke en annen Microsoft-konto enn den gjeldende Microsoft-kontoen, og dermed må du kanskje opprette en ny Microsoft-konto.