Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360

Hvis du har mer enn én Xbox Live-profil, kan du bytte mellom profilene ved å følge noen få enkle trinn.

Bytte profilen på Xbox One

Hvis du har mer enn én profil på Xbox One-konsollen, kan du bytte mellom profilene fra Hjem-skjermen:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg profilen du vil bytte til.
  3. Velg Logg på.
Påloggingspanelet, som inneholder en liste over kontonavn og spillerbilder, vises til venstre på Hjem-skjermen på Xbox.
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen som tilhører den nye profilen hvis du blir bedt om det.

Bytte profilen på Xbox 360

1. På Xbox 360-konsollen går du til social og velger Sign In or Out.
Flisen Sign In or Out er uthevet på hovedskjermen under social på Xbox.
  1. Velg profilen din for å logge på.
  2. Velg Continue, og logg deretter på Microsoft-kontoen for den nye profilen.