Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360

Hvis du har mer enn én Xbox Live-profil, kan du bytte mellom den andre profilen ved å følge noen få enkle trinn.

Løsninger

Bytte profilen på Xbox One

Hvis du har mer enn én Xbox One-profil, kan du enkelt bytte mellom dem på to forskjellige måter når du bruker konsollen: ved å bruke menyknappen eller påloggingsområdet

Bytte mellom profilene ved hjelp av menyknappen

1. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  2. Velg Bytt profil.
picture
  1. Velg profilen du vil bytte til.
  2. Du får da se spillerbildet ditt på Hjem-skjermen, i tillegg til alle stiftene som er knyttet til den aktuelle profilen.

Bytte profil ved hjelp av påloggingsområdet

Du kan også bytte profiler på Hjem-skjermen ved å gå til påloggingsområdet øverst til venstre. Slik gjør du det:

1. Gå til påloggingsområdet øverst til venstre.
  2. Velg profilen du vil bytte til.
picture

Bytte profilen på Xbox 360

1. På Xbox 360-konsollen går du til social og velger Sign In or Out.
picture
  1. Velg profilen din for å logge på.
  2. Velg Continue, og logg deretter på Microsoft-kontoen for den nye profilen.