Kontrollere tilgangen til Xbox Live-kontoen

Oversikt

Du kan styre tilgangen til Xbox Live-kontoen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du krever passordet for Microsoft-kontoen for å logge på, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Angi et passord

Du kan bruke et passord – en knappesekvens på kontrolleren – for å styre tilgang til Xbox Live-kontoen. Når passordet er angitt, må alle som ønsker å bruke profilen din, angi passordet før de kan logge på Xbox Live.

1. Gå til Innstillinger, velg Konto, og velg deretter Kontosikkerhet.
  2. Velg Pass Code.
  3. På kontrolleren angir du et passord på fire tegn ved å trykke X, Y, utløserne, bumperne og navigasjonsknappen.
  4. Angi passordet på nytt for å bekrefte det.

Når du nå logger på med gamertagen for Xbox Live, blir du bedt om å angi Xbox Live-passordet.

Du kan endre eller tilbakestille passordet ved å gjenta denne fremgangsmåten. Du må angi det opprinnelige passordet før du kan endre det.

Jeg har glemt passordet for Xbox Live-kontoen

Hvis du har glemt passordet for Xbox Live-kontoen, kan du se last ned profilen fra Xbox Live.

Foreldrekontroll og online-sikkerhet

Xbox 360-konsollen og Xbox Live har mange ulike alternativer for familie- og online-sikkerhet for konsollen og Xbox Live-kontoer.

Tilbakestill passordet for Microsoft-kontoen

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer passordet for Microsoft-kontoen, og hvis du vil ha mer informasjon om hva du gjør hvis du ikke husker passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.