Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360

Oversikt

Du kan styre tilgangen til Xbox Live-kontoen fra Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du krever passordet for Microsoft-kontoen for å logge på, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Obs!  Denne artikkelen gjelder bare Xbox 360. Hvis du vil se Xbox One-versjonen av denne artikkelen, kan du se Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen.

Angi et passord

Du kan bruke et passord – en knappesekvens på kontrolleren – for å styre tilgang til Xbox Live-kontoen. Når passordet er angitt, må alle som ønsker å bruke profilen din, angi passordet før de kan logge på Xbox Live.

Bruk følgende fremgangsmåte for å angi et passord på Xbox 360:

1. Gå til Settings, velg Account, og velg deretter Account Security.
  2. Velg Pass Code.
  3. På kontrolleren angir du et passord på fire tegn ved å trykke X, Y, utløserne, skulderknappene og navigasjonsknappen.
  4. Angi passordet på nytt for å bekrefte det.

Når du nå logger på med gamertagen for Xbox Live, blir du bedt om å angi Xbox Live-passordet.

Du kan endre eller tilbakestille passordet ved å gjenta denne fremgangsmåten. Du må angi det opprinnelige passordet før du kan endre det.

Jeg har glemt passordet for Xbox Live-kontoen

Hvis du har glemt passordet for Xbox Live-kontoen, kan du se last ned profilen fra Xbox Live.

Foreldrekontroll og online-sikkerhet

Xbox 360-konsollen og Xbox Live har mange ulike alternativer for familie- og nettsikkerhet for konsollen og Xbox Live-kontoer.

Tilbakestill passordet for Microsoft-kontoen

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer passordet for Microsoft-kontoen, og hvis du vil ha mer informasjon om hva du gjør hvis du ikke husker passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.