Dette nettstedet benytter informasjonskapsler til analyse, relevans og reklame.

Slik endrer du gamertag på Xbox One

Oversikt

Følg disse trinnene for å endre gamertagen. Vær oppmerksom på at første gangen du endrer gamertagen, blir du ikke belastet hvis du gjør det innen 30 dager etter at du opprettet kontoen. Det påløper imidlertid en liten kostnad for alle påfølgende endringer.

Endre gamertagen

  1. Velg profilen på Home-skjermen.
picture
  1. Velg My profile.
picture
  1. Velg Set gamertag.
picture
  1. Velg en gamertag.
picture
  1. Eller du kan velge Make my own for å opprette din egen gamertag.
picture
picture
  1. Bekreft gamertag-endringen ved å klikke Sounds good.
picture
  1. Når du ser gamertagen din, kan du velge Close.
picture

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Slik endrer du gamertag på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?