Feilmeldingen "En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her" på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å legge til Microsoft-kontoen din på en Xbox One-konsoll:

<dittnavn@epost.com> er allerede her

En annen bruker på denne enheten bruker denne Microsoft-kontoen, så du kan ikke legge den til her

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Se om kontoen allerede ligger på konsollen

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla gjennom gamertagene for å finne din gamertag.
  4. Velg Logg på under gamertagen din.

Løsning 2: Fjern profilen, og last den ned på nytt

Hvis du ikke kunne logge på kontoen din, må du fjerne profilen din og legge den til på nytt på konsollen.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  5. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Start konsollen på nytt under Konto.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilpasningen av innstillingene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.